SUTRA Aura 7 Spray

RM50.00

Product Description

Aura 7 Vitalforce Spray is a powerful energy clearing and boosting spray.

The combination of essential oils dapat cleanse your aura, increase the flow of energy and protect from negative energy as well as charging the atmosphere with pure positive energy that uplifts and inspires. Ini merupakan cara yang mudah tetapi amat berkesan.

Incoming search terms:

  • spry aura anggun

Related Post: http://annisabiz.com.my/blogging/peluang-bisnes-hadiah-korporat-corporate-gift/

Pakej Borong

Pakej Borong Terbaru!

Mari dapatkan sekarang

tepung kek NF borong
pakej borong annisabiz

AnnisaBiz berbesar hati membuka peluang untuk mereka yang ingin menjinakkan diri dalam dunia bisnes online mahupun offline dengan menawarkan PAKEJ BORONG yang dapat dimampu-milik yakni dengan modal yang rendah dan mudah.

Antara pakej borong yang disediakan ialah;

  • Pakej Borong Tepung Kek Segera NF

Incoming search terms:

  • pembekal tepung kek segera
  • tepung kek segera borong
  • pemborong tepung kek segera
  • tepung kek segera
  • borong tepung kek segera
  • pengedar tepung kek segera
  • pemborong tepung kek
  • agen tepung kek segera
  • dropship tepung kek segera
  • pembekal tepung segera

Peluang bisnes: Hadiah Korporat (corporate gift)

Salam bahagia,

CikNis teruja seperti biasa…. Mewar-warkan peluang bisnes yang agak luas skopnya jika kita berani teroka. Hurm… zaman sekarang ni semua kena berani. Berani yang bertempatlah ya.

Pernah tak kalian terfikir peluang bisnes bidang corporate gift?

Yes, Sutra dapat membantu dengan cara yang sangat mudah.

Sutra menghasilkan beberapa jenis produk dalam packaging kecil/mini seperti;

  • Shower gel mini
  • Perfume pocket
  • Handmade soap mini – discontinued

* MOQ 50pcs shj each items @ RM2.65 for Perfume pocket & handmade soap mini

Sutra aromatherapy doorgift

salah satu contoh doorgift Sutra Aromatherapy Handmade Soap mini. – sorry discontinued

Eksklusif, bukan?

shower gel mini
sutra aromatherapy SHOWER_GEL gift set

Comel! Sayang je nak gunakan…. ^ – ^

credit: setbyus.com

credit: setbyus.com

Selain sebagai Corporate Gift, anda juga berpeluang meneroka bisnes Wedding Gift.

Berikan kelainan dengan Sutra Aromatherapy !

Hungi Cik Nis segera untuk merebut peluang keusahawanan Sutra Aromatherapy. Boleh bermula dulu dengan modal serendah RM200 sebagai Agent dropship.

Atasi masalah tidur berdengkur dengan Sutra Silentzzz aromatherapy massage oil

Salam sejahtera & Assalamualaikum…

Ada yang rindukan CikNis?

Maaflah… sibuk dengan rutin harian juga urusan menstabilkan bisnes online Sutra dan lain-lain. Sahutan meningkatkan ekonomi katakan…. ^_^

Baru-baru ni bigboss Sutra telah travel ke Vietnam untuk menghadiri Cosmobeaute Vietnam 2016 sekaligus dapat merasmikan produk terbarunya iaitu Sutra Aromatherapy Massage Oil SILENTZZZ.

Tahniah !

cosmobeute vietnam 2016
perasmian silentzzz cosmobeaute vietnam

Atasi masalah tidur berdengkur dengan Sutra Silentzzz aromatherapy massage oil

Berita baik buat mereka yang mengalami masalah tidur BERDENGKUR.

Kesian kat partner kan… kalau takde partner tu takpe lagi. Hihi ~

sutra aromatherapy massage oil Silentzzz

Hah nak tengok orang Vietnam memborong produk SUTRA sampai nak licin rak?

orang vietnam borong sutra aromatherapy

Ok so macammana nak gunakan produk sutra aromatherapy massage oil Silentzzz ni?

Mudah saja.

Dengan pelaburan sebanyak RM30 sebotol, hanya sapukan minyak aromaterapi ini di kawasan T-zone muka anda.

Semudah itu?

Ya. Semudah itu.

Untuk kesan lebih superb, boleh gandingkan sekali dengan produk Sutra Aromatherapy Deep Sleep Pillow Spray (RM25).

silentzzz deep sleep

Mungkin anda nak tahu apa yang menyebabkan tidur berdengkur ini?

how snore happens

Perasmian Sutra Shoppe pertama di Malaysia

Salam bahagia.

Setinggi tahniah CikNis ucapkan atas pembukaan & perasmian bisnes Sutra Shoppe pertama Malaysia di Seremban 2 milik Puan Sharifah Zahira pada Sabtu 14 Mei 2016.

Semoga warga Sutra yang lain dapat mengikut jejak langkah membuka Sutra Shoppe di setiap negeri di Malaysia InsyaAllah akan dipermudah-mudahkan.

image
image
image
image
image

Dato’Mohd Nazlee sedang memberi ucapan perasmian

image

Kini bersatus Stokis Perlaking

Salam Jumaat barakah, Salam Ramadhan 1437 H.

Alhamdulillah setelah dipertimbang²kan, akhirnya CikNis akur jua dengan penangan bisnes Perlaking yang sedang hangat lagi viral milik jutawan muda Safiey Ilias.

Kini CikNis dapat bergelar stokis Perlaking dengan nombor ID: L5 021/S 046

Yes, Glow glow shine Uolzzz….

Kini boleh membuat tempahan dengan harga promosi RM120 (normal RM160).

cara order perlaking online

Nak jadi agent dropship dan pengedar kawasan punnn bolehh… Kecil tapak tangan, stadium Bukit Jalil CikNis tadahkan….. haha ~

Bagi yang belum tahu apa itu Perlaking, meh nak story sikit.

Perlaking diperbuat dari;

  • serbuk mutiara terpilih Filipina +
  • Kolagen Ikan Salmon
  • Acid Hyaluronik

Formula terkini Perlaking ada tambahan acid hyaluronik untuk kesan lebih PANTAS.

Dah, uolz baca lebih lanjut segala mak nenek kelebihan Perlaking & testimoni di SINI dan boleh terus buat pembelian online. Mudah kan?

perlaking stokis nibong tebal

Berbalik kepada DROPSHIP/PENGEDAR tadi;

Lekas-lekas Sms/WhtsApp/Telegram: “Dropship @ Agent” ke 018-402 7399 Sekarang.

Jangan bertangguh lagi. Peluang keemasan tidak datang selalu dan tidak bergolek macam bola yer….

Testimoni Sutra Manjakani feminine wash: Mudah hamil

Testimoni Sutra Manjakani feminine wash: Mudah hamil 

setelah lama menanti kehadiran cahaya mata

Syukur Alhamdulillah ^ _ ^ . USAHA diiringi DOA dan TAWAKKAL itu formula utama untuk sebarang KEJAYAAN….

CikNis tumpang gembira dengan berita kehamilan insan yang sangat menanti kehadiran cahaya mata….

Testimoni Sutra Manjakani feminine wash: Mudah hamil

♥♥♥ RAHSIA MUDAH HAMIL ♥♥♥

Jika anda atau kenalan/keluarga/kawan mengalami masalah sukar hamil, jangan lupa rekomen mereka produk Sutra Manjakani Feminine Wash.

Meh CikNis kongsikan teknik / kaedah betul cara menggunakan Sutra Manjakani Feminine Wash;

kaedah meruang untuk kesuburan

Testimoni: Sutra Shower Gel yang menyegarkan tubuh

Salam & Hi,

Sutra Shower Gel adalah salah satu item yang wajib dimilki oleh Sutra Lovers.

Mandian aromaterapi dari 8 jenis pilihan…. amat menyegarkan tubuh, sekaligus minda!

Tak percaya, kenalah cuba dahulu !

Nah testimoni dari pengguna Sutra Aromatherapy Shower Gel yang sangat berpuas hati;

testimoni sutra shower gel

LIHAT RANGKAIAN SHOWER GEL & DAPATKAN HARI INI [KLIK]

sutra shower gels malaysia
sutra shower gel active n relax

Incoming search terms:

  • SUTRA SHOWER GEL

Testimoni: Sutra Multipurpose Spray – Lavender, untuk kahak dan batuk

Salam dan Hi,

Gembira rasa hati apabila pelanggan Sutra Multipurpose Spray – Lavender sudi berkongsi testimoni manfaat kebaikan penggunaan produk tersebut untuk bayinya baru-baru ini.

Untuk pengetahuan anda, MPS (Multipurpose Spray) adalah produk top dari Sutra.

Saya sendiri menggunakannya di bilik tidur, dapur, malah di kereta.

Bauannya sedikit pun tidak memeningkan kepala, malah melenyapkan masalah yang ada.

Baiklah kali ini saya share testimoni Sutra Multipurpose Spray – Lavender untuk bayi berkahak;

testi MPS lavender
testi MPS lavender

Ini pula lagi pelbagai testimoni multi-pengguna Sutra Multipurpose Spray – Lavender ;

testi MPS lavender

Produk A’vera akan dikongsikan selepas ini.

Anda bila lagi nak mencuba Sutra Multipurpose Spray?

Cara Tempahan Sutra MPS  >>>

  • SMS/WhtsApp/Tele ke; 018-4027399 dengan subjek “MPS Lavender <jarak> Bilangan <jarak> Nama & Alamat”
  • Emel ke; sales@annisabiz.com.my.

SMS/WhtsApp & Emel akan dibalas dalam masa 24-48 jam. Harap maklum.

Salam aromaterapi……

Testimoni: Sutra Multipurpose Spray – Lavender, masalah kulit alergik & gatal

Lagi Testimoni: Sutra Multipurpose Spray – Lavender !

Kali ini untuk masalah kulit alergik dan gatal-gatal

:)

Wah tak sangka aromaterapi lavender ni pelbagai guna ya 

Memang terbaikkk….

Testimoni: Sutra Multipurpose Spray - Lavender, masalah kulit alergik & gatal

Cara Tempahan Sutra MPS  >>>

  • SMS/WhtsApp/Tele ke; 018-4027399 dengan subjek “MPS Lavender <jarak> Bilangan <jarak> Nama & Alamat”
  • Emel ke; sales@annisabiz.com.my.
  • Terus tekan butang “Add to cart” di sini >>> http://annisabiz.com.my/products-page/annisa-health-beauty/sutra-multipurpose-spray-lavender/

SMS/WhtsApp & Emel akan dibalas dalam masa 24-48 jam. Harap maklum.

:)

Terima kasih atas kepercayaan semua 

Incoming search terms:

  • cara rawat alergi habuk

Set Bersalin SUTRA pilihan bijak

set bersalin sutra

Salam/Hi,

Perkara berpantang jangan diambil mudah jika anda adalah ibu-ibu yang baru bersalinkan anak.

Kerana berpantang berkait rapat dengan kesihatan seorang ibu untuk jangka panjang.

Jika tidak diberi perhatian sedari awal, kemungkinan besar kesihatan ibu-ibu lewat usia nanti akan terganggu.

Oleh kerana itu Annisa rekomenkan Set Bersalin Sutra kerana beberapa faktor.

Komposisi Set Bersalin SUTRA;

1Handmade Soap (Lemongrass & Lavender) – 2 unit
2Shower Gel (Serenity) – 1 unit
3Massage Oil (Captivating) – 1 unit
4Multipurpose Spray (Lavender) – 1unit
5Wytie Handmade Soap – 1 unit
6Ezi Shape Burn & Trim – 1 unit
7Manjakani Feminine Wash – 1 unit
set bersalin sutra

Harga: 8 item dengan hanya RM199 untuk Sem.M’sia, dan RM212 untuk Sabah/Sarawak *termasuk pos

Banyak  lagi set aromaterapi SUTRA yang kami sediakan… antaranya;

Set Keluarga

Set Pelajar @ Set BAJET

Set Kecantikan

Set “Deep Sleep” ( untuk yang mengalami kesukaran tidur)

Set Hantaran

Set Sensual (Kebahagiaan Suami Isteri)

Set “Relaxing” ( untuk yang ingin memanjakan diri seperti rawatan di SPA)

Incoming search terms:

  • set bersalin pilihan 2016

Pakej Spa Bajet di Rumah

"Pakej Spa Bajet di Rumah"

Salam & Hi,

Pakej Spa Bajet di Rumah | Kesibukan masa kini membuatkan ramai di kalangan kita mengalami stress.

Ada yang stress peringkat ringan, tak kurang juga yang ditimpa stress berat.

Jangan biarkan STRESS menguasai kehidupan kita!

Menurut kajian, hampir 1.3 juta rakyat Malaysia mengalami sakit mental !

Ini sesuatu yang sangat serius dan tidak boleh diambil mudah.Pakar Psikologi dari Pusat Perubatan Universiti Malaya, Dr Muhammad Muhsin Ahmad Zahari berkata, jika melihat kepada laporan Kajian Kesihatan Kebangsaan dan Morbiditi Ketiga pada 2006, 11 peratus rakyat Malaysia mengalami masalah mental.“Ini bermakna kira-kira 2.6 juta daripada keseluruhan penduduk mengalami gangguan berkaitan psikologi dan jumlah ini agak ketara,” katanya yang juga merupakan Pensyarah Kanan Universiti Malaya dalam bidang ini.Dr. Muhsin menasihatkan mereka yang mempunyai simptom gangguan mental agar mendapatkan rawatan awal supaya masalah tidak berlanjutan.“Kebanyakan pesakit di Malaysia bertemu pakar selepas 24 bulan mengalami masalah. Berbanding di Amerika Syarikat, jika mereka tidak boleh tidur dalam masa tiga hari sahaja mereka terus bertemu doktor untuk mendapatkan nasihat,” katanya.Dalam pada menjalani rawatan Dr. Muhsin menekankan pesakit perlu mengambil ubat seperti antipsikotik dan antidepression yang telah diberi doktor untuk membantu penyembuhan.–kredit

Tahukah anda bahawa rawatan berasaskan AROMATERAPI mampu mengurangkan stress, sakit mental dan yang sewaktu dengannya?

atasi stress dengan sutra aromatherapy

Menurut wikipedia;

Aromatherapy is a form of alternative medicine that uses plant materials and aromatic plant oils, including essential oils, and other aromatic compounds for the purpose of altering one’s mood, cognitive, psychological or physical wellbeing.[1]Aromatherapists, who specialise in the practice of aromatherapy, utilise blends of therapeutic essential oils that can be issued through topical application, massage, inhalation or water immersion to stimulate a desired response.

Some essential oils such as tea tree[2] have demonstrated anti-microbial effects, but there is still a lack of clinical evidence demonstrating efficacy against bacterial, fungal, or viral infections. Evidence for the efficacy of aromatherapy in treating medical conditions remains poor, with a particular lack of studies employing rigorous methodology,[3] but some evidence exists that essential oils may have therapeutic potential.

Cara-cara Untuk Mengurangkan Tekanan Melalui Kaedah Aromaterapi

Mulakan Terapi SPA Anda Di rumah 

Oleh itu, Pakej Bajet Spa di Rumah diwujudkan menggunakan produk² SUTRA Wellness Aromatherapy.

5 cara mudah yang anda boleh lakukannya di rumah :

i – Urutan Badan Dengan Aromaterapi,

ii – Rendaman Kaki,

iii – Mandian Hidroterapi,

iv – Penggunaan Lilin

V – Terapi Wap/Pengewapan 

rangkaian produk sutra

rangkaian produk aromaterapi SUTRA yang kian mendapat tempat di hati

Ya, mulakannya dari sekarang dan insyaAllah dengan sedikit ikhtiar ini, hidup kita akan bebas stress.

Dengan pelaburan sebanyak RM100 sahaja (pakej bajet) , anda sudah dapat membuat rawatan spa sendiri di rumah dengan kelebihan² ini;

~ Jimat masa, tenaga & petrol pergi ke SPA,

~ Rawat tubuh sendiri tanpa gangguan orang luar,

~ Bila-bila masa yang anda suka,

~ setiap pembelian, dapat reward points. cukup masa, boleh redeem. wah bestnya! 

Apa yang terkandung dalam Pakej Spa Bajet di Rumah?

Handmade Soap (Lavender)
Shower Gel (Active)
Massage Oil (Captivating)
Multipurpose Spray (Lavender)
Deep Sleep Pillow Spray
*RM100 belum termasuk kos pos. boleh juga dibeli satu persatu di sini

Nota:

Apakah kegunaan Deep Sleep ?

Deep Sleep Pillow Spray dapat mengatasi masalah-masalah berikut :
1) Tidur yang sering terganggu
2) Tidur yang tidak lena/tidak nyenyak
3) Sering menerima gangguan atau mimpi ngeri
4) Insomnia (Masalah sukar tidur malam)
5) Untuk membantu menikmati tidur berkualiti walaupun 2 jam ianya sudah mencukupi

:)

Selamat berSPA di rumah !…

Set Romantika Sutra dahlah owsem, ada diskaun pula

image credit pinterest.com

Salam semua…

CikNis dah hujung-hujung tahun ni teruja pula nak war-warkan Set Romantika SUTRA sempena majlis-majlis kahwin yang bakal berlangsung di mana-mana serata pelusuk Malaya ni…

Ada ke pembaca-pembaca blog CikNis yang bakal melangsungkan hari bahagia?

Kalau ada, CikNis berbesar hati nak bagi sedikit “hadiah” buat bakal-bakal pengantin yang comel-comel nii…. Tapi, terhad kepada 10 orang ya 

Sebelum tu, CikNis perkenalkan dulu Set Romantika SUTRA yang owsem tu…

#setromantikasutra

Kalau kalian perasan, sebelum ni CikNis dah up entri Sutra Pakej NAIK Seri Pengantin [klik untuk baca].

:)

Tapi pakej Set Romantika ni lebih bajet okesss…. so kalian ada pilihanlah nak yang mana satu 

Set Romantika ni sesuai juga untuk mereka yang nak berhoneymoon buat ke sekian² kali tauu…. pendek kata, pengantin lama yang nak feeling pengantin baru…. ahaa…. Penting tu tau untuk mengeratkan semula kasih sayang suami isteri…. 

Meh Nis nak huraikan kandungan dalam Set Romantika SUTRA. Murah je set ni, tak mahal mana pun. Cuma RM180 (sebelum diskaun) untuk efek seperti rawatan di spa-spa kecantikan….

Set Romantika SUTRA

______________________
 MPS Pandan RM20
 Aura 7 Spray RM50
 BO Romance RM35
 MO Sensual RM20
SG Serenity RM30
 FM RM25

Harga Biasa : RM180
Harga Promosi : RM170 

Kalau nak request gift bag punnn bolehhh…. habaq mai ja. Nampak eksklusif sangat tauu 

***Short words;

MPS = Multipurpose Spray

BO = Blended Oil

MO = Massage Oil

SG = Shower Gel

FM = Feminine Wash

Mari baca apa fungsi & kegunaan setiap item;

1) MULTIPURPOSE SPRAY PANDAN untuk menggantikan bunga rampai yang sinonim dengan bauan di majlis perkahwinan. Hmm..yang ni spray dalam bilik pengantin…sampai bila-bila macam malam pertama.

2) AURA 7 SPRAY untuk meningkatkan seri muka dan memberikan keyakinan kepada pemakai terutama pengantin lelaki ketika majlis akad nikah. Tapi jangan la dok lupa wuduk dan doa juga ya.

3) ROMANCE BLENDED OIL khas untuk bilik pengantin untuk mencipta suasana romantik

4) SENSUAL MASSAGE OIL untuk urutan sensual dan releks, sesuai ketika berbulan madu. SEKSI baunya….

5) SERENITY SHOWER GEL dengan haruman bunga kenanga dan Nilam yang sensual pastinya dihargai oleh pasangan

6) MANJAKANI FEMININE WASH khas untuk pengantin perempuan yang membuatkan pengantin lelaki tak lekang dengan senyuman. Pengantin lama pun sangat disyorkan !

Cara membuat PESANAN Online >>> KLIK! <<< …