Posted on

Agen Jualan Sutra Aromatherapy diperlukan

pengedar dan stokis Sutra diperlukan

10 SEBAB Mengapa kami benar-benar perlukan ANDA!

SUTRA merupakan JENAMA NO. 1 di MALAYSIA yang sentiasa MENGIMBANGI Fizikal, Minda dan Emosi dalam kehidupan seharian anda.

SUTRA mempunyai lebih 60 jenis product yang dikategorikan sebagai Aromatherapy, Fragrance dan Wellness. Hampir kesemua produk SUTRA menggunakan minyak pati tulen yang dihasilkan sendiri dan telah menjalani R&D yang teliti.

SUTRA mempunyai kilang pemprosesan sendiri iaitu Tropical BioEssence Sdn Bhd di Melaka yang telah mendapat pengiktirafan syarikat BIONEXUS.

Harga rangkaian produk SUTRA adalah lebih murah dan sangat berpatutan serta tiada kesan sampingan, malahan memelihara kesihatan. Ianya sesuai untuk kegunaan dari hujung rambut hinggalah ke hujung kaki.

Produk SUTRA adalah untuk seisi keluarga dan amat sesuai digunakan di rumah, dalam kereta, pejabat atau di bawa untuk melancong. Ianya amat lengkap terdiri daripada minyak pati tulen, minyak pati campuran, minyak urutan, sabun buatan tangan, garam rendaman kaki, gel mandian dan juga minyak wangi.

Bermula tahun 2016, Pihak SUTRA secara SERIOUS ingin menambah bilangan pengedar samada sebagai STOKIS dan EJEN di Seluruh MALAYSIA.

Permintaan semakin tinggi dan kami baru ada lebih 200 orang yang terdiri daripada DC, Stokis dan Ejen.

agen jualan Sutra Aromatherapy

Sasaran kami adalah untuk perluaskan lagi pasaran produk aromaterapi no.1 Malaysia ini ke seluruh pelusuk negara hingga ke Singapura, Brunei dan Indonesia.

Kebanyakan pelanggan lebih selesa untuk ‘Cash On Delivery / COD’ barang berbanding menggunakan khidmat penghantaran yang pastinya menambahkan kos. Oleh itu kami amat memerlukan anda sebagai pengedar SUTRA di setiap Daerah di seluruh negara.

Sasaran kami bagi setiap Parlimen, perlu ada sekurang-kurangnya 1 STOKIS dan di Malaysia mempunyai 222 buah Parlimen. Oleh itu sasaran kami adalah bagi setiap DUN, perlu ada sekurang-kurangnya 1 EJEN dan Malaysia mempunyai 576 DUN!! Jika dibandingkan bilangan DC, STOKIS & EJEN sedia ada masih belum mencukupi untuk memastikan Produk SUTRA dapat diterima di setiap pelusuk negara.

Peluang bagi anda untuk menambah pendapatan sampingan dan berkongsi kebaikan produk Sutra dengan pelanggan AMAT CERAH.

Peluang ini masih terbuka terutama bagi mereka yang berada di Perlis, Kedah, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Pahang, Terengganu, Kelantan, Sabah dan Sarawak.

SUTRA Stokis Diperlukan Segera

++++++++++++++++++++++++

YOU

YA, ANDALAH YANG KAMI CARI untuk membantu kami memenuhi permintaan SUTRA
yang semakin meningkat dari hari ke hari!
Bukan sahaja di Malaysia, malah Singapura, Brunei, Indonesia juga semakin bertambah!
Andalah yang kami perlukan untuk membantu kongsikan keistimewaan dan kebaikkan
Produk Aromaterapi SUTRA.

+++++++++++++++++++++++

Anda LAYAK MENERIMA :

♥ Untung Jualan 30%

♥ Bimbingan berterusan

♥ Promosi offline bersama Stokis selama 3 bulan berturut-turut

♥ Skrip promosi jualan disediakan

♥ Nama tersenarai di semua laman web rasmi dan media sosial

Daftar-Sekarang3

Incoming search terms:

  • agen dropship 2016 diperlukan
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =