Posted on

AWAS produk PERLAKING Tiruan di pasaran !

cara kenal perlaking fake

AWAS produk PERLAKING Tiruan di pasaran ! | Nak bengang juga CikNis dengan permainan harga produk Perlaking di pasaran online sekarang nih.

Harga tak masuk akal diberinya mereka.

Awas yerr uolzzz…. Jangan MUDAH TERTIPU.

Kemungkinan besar Perlaking terlajak murah tu adalah Perlaking Palsu. Fake.

Untuk packing lama Perlaking, CikNis jual RM90. Termasuk postage ke Semenanjung Malaysia. Itu habis punya promo dah untuk 1 pek Perlaking. Kalau beli 2-3 pek ke, boleh kawtim lagi yerrr….

Jangan le risau. CikNis takkan jual yang palsu punyerr…. Tak berkat rezeki kannn….

Perlaking palsu ni murah laaa sebab lanun-lanun ni dah campur²kan dengan serbuk lain.

Mana pernah CikNis jumpa kandungan mutiar sebanyak 1 JUTA mg macam Perlaking Original !

Itu sebab kesannya PANTAS…. Vavavavavaa ~ dengan izin Allah okeyyy…

cara kenal perlaking fake
ini antara cara kenal perlaking fake. Logo DSI tiada !

 

 

Untuk packing baru yang siap ada hologram canggih tu. CikNis jual RM120 seunit.

Senang je nak tau beza ori dan fake;

1) HARGA

Kalau harga yg ditawarkan tu terlalu murah contohnya RM49@RM60 sekotak itu adalah PERLAKING FAKE !

HARGA SEBENAR PERLAKING ORI ADALAH RM160 di kotak dan promosi adalah RM120.. Sempena Ramadhan yg mulia ni promosi sehingga 6/6/2016 adalah RM90 shj..

Jika ada individu yg jual dibawah harga RM90 itu adalah salah kerana jual dibawah harga yg ditetapkan oleh HQ dan fake sama skali.

2) DESIGN LOGO PADA KOTAK PERLAKING

ORI hanya ada logo rasmi DSI Empayar sahaja
Dan yg FAKE ada logo DSI dan ada tulisan disebelah logo

Please hati2 yg sblm beli.. Pastikan anda beli yg original ya drp pengedar2 yg sah 😊

credit: Fb Perlaking

ID CikNis: L5 021/ S 046

PERHATIAN:

Tawaran menjadi Agent DROPSHIP dan PENGEDAR masih dibuka.

√ Sila WHATSAPP cikNis segera >>> 018-4027399 <<<

atau

√ Layari: www.perlaking.annisabiz.com.my

Pesanan akhir…. Jangan TERTIPU dengan PERLAKING TIRUAN / FAKE /PALSU ya !

Incoming search terms:

  • perlaking tiruan
  • perlaking original dan tiruan
  • perlaking fake
  • perlaking tiruan dan original
  • beza perlaking original dan tiruan
  • perbezaan perlaking original dan tiruan
  • perlaking original vs tiruan
  • perlaking tiruan dan asli
  • beza perlaking ori dan tiruan
  • perlaking ori vs fake
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =