Set Romantika Sutra dahlah owsem, ada diskaun pula

image credit pinterest.com

Salam semua…

CikNis dah hujung-hujung tahun ni teruja pula nak war-warkan Set Romantika SUTRA sempena majlis-majlis kahwin yang bakal berlangsung di mana-mana serata pelusuk Malaya ni…

Ada ke pembaca-pembaca blog CikNis yang bakal melangsungkan hari bahagia?

Kalau ada, CikNis berbesar hati nak bagi sedikit “hadiah” buat bakal-bakal pengantin yang comel-comel nii…. Tapi, terhad kepada 10 orang ya 

Sebelum tu, CikNis perkenalkan dulu Set Romantika SUTRA yang owsem tu…

#setromantikasutra

Kalau kalian perasan, sebelum ni CikNis dah up entri Sutra Pakej NAIK Seri Pengantin [klik untuk baca].

:)

Tapi pakej Set Romantika ni lebih bajet okesss…. so kalian ada pilihanlah nak yang mana satu 

Set Romantika ni sesuai juga untuk mereka yang nak berhoneymoon buat ke sekian² kali tauu…. pendek kata, pengantin lama yang nak feeling pengantin baru…. ahaa…. Penting tu tau untuk mengeratkan semula kasih sayang suami isteri…. 

Meh Nis nak huraikan kandungan dalam Set Romantika SUTRA. Murah je set ni, tak mahal mana pun. Cuma RM180 (sebelum diskaun) untuk efek seperti rawatan di spa-spa kecantikan….

Set Romantika SUTRA

______________________
 MPS Pandan RM20
 Aura 7 Spray RM50
 BO Romance RM35
 MO Sensual RM20
SG Serenity RM30
 FM RM25

Harga Biasa : RM180
Harga Promosi : RM170 

Kalau nak request gift bag punnn bolehhh…. habaq mai ja. Nampak eksklusif sangat tauu 

***Short words;

MPS = Multipurpose Spray

BO = Blended Oil

MO = Massage Oil

SG = Shower Gel

FM = Feminine Wash

Mari baca apa fungsi & kegunaan setiap item;

1) MULTIPURPOSE SPRAY PANDAN untuk menggantikan bunga rampai yang sinonim dengan bauan di majlis perkahwinan. Hmm..yang ni spray dalam bilik pengantin…sampai bila-bila macam malam pertama.

2) AURA 7 SPRAY untuk meningkatkan seri muka dan memberikan keyakinan kepada pemakai terutama pengantin lelaki ketika majlis akad nikah. Tapi jangan la dok lupa wuduk dan doa juga ya.

3) ROMANCE BLENDED OIL khas untuk bilik pengantin untuk mencipta suasana romantik

4) SENSUAL MASSAGE OIL untuk urutan sensual dan releks, sesuai ketika berbulan madu. SEKSI baunya….

5) SERENITY SHOWER GEL dengan haruman bunga kenanga dan Nilam yang sensual pastinya dihargai oleh pasangan

6) MANJAKANI FEMININE WASH khas untuk pengantin perempuan yang membuatkan pengantin lelaki tak lekang dengan senyuman. Pengantin lama pun sangat disyorkan !

Cara membuat PESANAN Online >>> KLIK! <<<