Posted on

Jubah dress Nursing FELLINA untuk ibu menyusu yang bergaya

jubah fellina nursing frenly
Jubah Nursing FELLINA restock dengan warna-warna baru ! | Salam wbt…. Lama rasanya CikNis tak update untuk AnnisaButik kan…
Okeh kali ni update terus yang best punya….
Masih ingat atau pernah dengar nama Jubah FELLINA?
Dari Butik Eljameela Rannea uolz….
CikNis dah lama juga jadi pelanggan setia merangkap Dropshipper, kini dah bergelar STOKIS… Alhamdulilah…. 🙂
Ok² kalau uolz nak tahu, jubah Fellina ni surprisely RESTOCK semula tau.

Terkini!!!
New colors JUBAH NURSING FELLINA ~~~
Jubah ni mempunyai feedback yang sangat baik dari pelanggan² kami. Dah terjual lebih 800pcs dan kini kami datangkan pula warna² baru 🙂 ‪

Terbeliak² mata CikNis tengok…. Semua kaler cantik mantikkk…… nanges nak pilih ~

Ini adalah jubah muslimah nursing friendly‬ yang cantik sangat khas untuk semua pelanggan.

Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau takde baby pun sesuaiii je..hehe)
Harga bestt sangat okeyyy..
Normal market price RM169.
Now kami bagi extra special price….

Hanya RM139!!

Material super best (RAYON SILK WITH TWEED)
Tak melekat. Tak ikut shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.

Kalau tak pasti macamana boleh cuba beli dulu. Hehehe. Sebab kami ada 7 days warranty tau…

Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 🙂
Labuh jubah 55-56 inci. Aplikasi ‪‎front button‬ utk kemudahan ‪‎breastfeeding‬.

Juga button di hujung lengan untuk kemudahan mengambil wudhuk.

Hmmm… dahla nursing-friendly, wudhu’-friendly pula tu ! Bebrbaloi-baloi….

Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jangan tunggu lama-lama.. sementara stock masih ada… dan harga PROMO masih valid.

 

jubah fellina nursing frenly
                                                                Dark Brown + Cream

Continue reading Jubah dress Nursing FELLINA untuk ibu menyusu yang bergaya

Incoming search terms:

  • cara jahit jubah menyusu
  • jubah ibu menyusu
  • jubah menyusu muslimah online
  • pola jubah menyusu
  • jubah princess
  • nak beza kan perlaking ori dgn fake
  • pola jubah cuttingA
  • pola jubah moden
Posted on

Inner Magic Eljameela (Runcit & Borong)

inner magic blue

Peminat INNER MAGIC semakin meningkat!

Inner MAGIC Eljameela menemui anda di pasaran 😉

Best offer untuk semua…
Promosi Pengenalan Inner Magic Eljameela
Dibuka utk belian RUNCIT & BORONG
OFFER RETAIL PRICE: RM10
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 20pcs: RM7/pcs
40pcs and above: RM6.50/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
Material: 100% cotton. sedikit stretchable. Lembut dan ringan
(Kebanyakan pengeluar menggunakan material cotton untuk inner.
tapi cotton ada pelbagai jenis dan grade.
Inner Magic Eljameela ini diperbuat dari cotton grade super punye ye:))
Jahitan kemas dan berkualiti
Bergetah di belakang–>mengikut saiz muka kita. Jadi tak perlu pakai pin/brooch dah
Apa yang Magic nya??
bila pakai insyaallah terbentuk elok di kepala dan nampak kemas di wajah 🙂
Tips:
ada dua cara pemakaian. Ikut citarasa masing-masing.
1)Bahagian getah di belakang leher ATAU
2) Bahagian getah di depan leher
inner magic blue
deep pink
lawn green
Lebih lagi pilihan warna dalam stock.
Untuk PEMBELIAN PANTAS, WHtsApp >>> 018-4027399

Incoming search terms:

  • inner magic online
  • inner magic
Posted on

Skirt labuh kembang Cassandra untuk ibu-ibu anggun

see... bukaan 6 panel ala-ala skirt princess

SKIRT CASSANDRA kembang princess dari BlingBuubies

 

Nak bersantai ke mana-mana dengan selesa?

Tercari-cari busana muslimah apa nak dipadankan dengan tops/blouse ibu² yang anggun tu….

 

Apa kata mencuba Skirt Cassandra yang labuh lagi kembang?

 

Color/Motif – Black and white Lines

Material – High quality lycra. Very soft, light and flowy. Does not cling to body. Comfortable and easy to manage.

Special Feature : Comfortable 6-panel cutting suitable for all mothers – normal, nursing/pregnant, maternity or post maternity, with fully stretchable elastic waist.

Very suitable to wear with blouse/top/shirt. Model in the picture is wearing our Cassandra Princess Flare in black/white Lines design, with Dahlia 01 Nursing Top.

Size S, M, L, XL, XXL AVAILABLE
 RM 75/pc (INCLUSIVE POSTAGE)
cassandra skirt
see... bukaan 6 panel ala-ala skirt princess
see… bukaan 6 panel ala-ala skirt princess

 

Bahagian bergetah pada pinggang
Bahagian bergetah pada pinggang

 

chart size

Incoming search terms:

  • skirt kembang
  • jubah dress kembang
  • cara jahit skirt 6 panel
  • skirt labuh kembang muslimah
  • kain kembang 6 panel
  • cara membuat skirt 6 panel
  • cara membuat skirt kembang xxl
  • cara jahit skirt
  • pola membuat skirt kembang
  • pola kain potong 6
Posted on

Skirt labuh De Qaseh menyerlahkan keanggunan muslimah

skirt labuh deqaseh

Salam…. n hi !

 

AnnisaButik membawakan kembali SKIRT LABUH yg menyerlahkan lagi keanggunan muslimah seperti anda… 🙂

SKIRT DE QASEH nama diberi.

 

Price: RM79 only
Material: lycra best quality. stretchable, selesa, sejuk dan tidak jarang serta mudah dibasuh.
Design: Potongan duyung (kembang di bawah). sangat cantik! Dengan enam panel yang pastinya
menyerlahkan penampilan cik puan semua 🙂
Sgt eksklusif!!
Sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. Kemeja, dress, blouses,tops etc.
Pinggang bergetah stretchable. Sesuai dari saiz S hingga XXL.
Saiz tersedia: small size dan large size.
labuh +-42inci. Sesuai untuk semua wanita dengan ketinggian 172cm ke bawah :))

JUALAN Y.E.S !

Jangan lupa masukkan kod kupon ini ketika checkout >>> Diskaun15 <<<

Kupon ini valid sehingga 31/12/2014. Sila login/register dahulu ya 😉

skirt labuh deqaseh

Continue reading Skirt labuh De Qaseh menyerlahkan keanggunan muslimah

Posted on

Coach Year End Sale 2014. Rembat sementara harga Sale masih ada

coach online year end sale

Salam bahagia.

Setiap hujung tahun pasti akan ada event Year End Sale bukan? Yaaa…. itulah yang ditunggu-tunggu oleh setiap shopaholic! 🙂 Termasuklah anda yang sedang membaca ni kan?

Inilah masa terbaik untuk peminat² Coach original merembat beg idaman.

COACH PEYTON SIGNATURE CORA DOMED SATCHEL
COACH PEYTON SIGNATURE CORA DOMED SATCHEL – RM799 (sale)

SIG_DEMI_CROSSBODY_BLACK
COACH SIGNATURE STRIPE DEMI CROSSBODY RM550

Coach_Signature_Stripe_Convertible_Hobo__61223.1414719240.1280.1280
SIGNATURE STRIPE CONVERTIBLE HOBO – RM660

laura signature tote_brown
COACH LAURA SIGNATURE TOTE – RM554

DAN…..

selebihnya sila lihat di laman e-commerce untuk update terkini: ANNISABIZ > COACH.

Setiap pembelian akan dapat mata ganjaran (reward points) okay!

Terima kasih & Happy SHOPPING !  ^-^

Posted on

COACH: Koleksi Medium & Large WRISTLET yang menawan

COACH_Signature_stripe_12cm_Double_Zip_Wristlet__29057.1414722767.1280.1280

 

Salam n Hi,

 

Koleksi wristlet COACH |  Sesetengah wanita amat gemarkan beg tangan kecil jenis WRISTLET yang mana boleh menyimpan kad² penting, wang secukupnya dan juga telefon bimbit.

 

Mudah dibawa ke sana ke mari, tak perlu beg tangan besar yang memberatkan.

Koleksi wristlet dari COACH terdiri dari jenis kecil (small), sederhana (medium) dan besar (large).

 

Antaranya ASHLEY DOTTED OP ART LARGE WRISTLET (F48053).

 

ASHLEY DOTTED OP ART LARGE WRISTLET

 

Harga Normal: RM500

Harga Clearance: RM420. BUY HERE

SIGNATURE STRIPE STITCHED PATENT MEDIUM WRISTLET

 

SIGNATURE STRIPE STITCHED PATENT MEDIUM WRISTLET_blck

SIGNATURE STRIPE STITCHED PATENT MEDIUM WRISTLET_red

Ada 2 warna.

Harga: RM350. BUY HERE.

ASHLEY LEATHER LARGE WRISTLET (F48103)

 

ashley leather large wristlet

  • Leather
  • Credit card and multifunction pockets
  • Strap with clip to form a wrist strap or small top handle
  • 9 1/2″ (L) x 5 1/2″ (H) x 1 1/2″ (W)
  • BRASS/VERMILLION

Harga: RM420. BUY HERE

LEATHER LARGE WRISTLET (F47527)

 

leather large wristlet

Smooth leather with color matched piping
Interior lined with satin fabric
Multi function slip pockets and cards slots
Polished silver hardware
Zip top closure
Strap with clip to form a wrist strap or small top handle
Size: 9 1/2″L x 5 1/2″H

Harga: RM420. BUY HERE

COACH SIGNATURE STRIPE 12CM DOUBLE ZIP WRISTLET (F50613)

 

COACH_Signature_stripe_12cm_Double_Zip_Wristlet__29057.1414722767.1280.1280

Coach double zip wristlet wallet bag

Leather trim

Silver hardware

12″ leather strap with dog leash clip

Zip closure pocket at the front

3 Slip pockets and 6 credit card slots inside

Measures: 8″(W) x 4.25″(H) x 1″(D)

Harga: RM420. BUY HERE

COACH SIGNATURE 6CM DOUBLE ZIP WALLET/ WRISTLET (F51161)

 

Coach_Signature_6CM_Double_Zip_WalletWristlet__47064.1414722160.1280.1280

Leather 6 1/2″ wristlet drop handle
Coach Signature Fabric + Leather
Double Top Zip closure
Front exterior pocket with top zip closure

6 interior multi-functional full compartment pockets
6 credit card slots
Brown color nylon lining
Top zip closure with leather pull tag
Measures 7 1/2″ (L) x 4 1/2″ (H) x 1″(D) approximately

Harga: RM420. BUY HERE

Posted on

Annisa Premium Jubah – eksklusif lagi terhad

Annisa premium jubah

Salam wbt,

 

FINALLY AnnisaButik sudah reveal ANNISA PREMIUM Jubah but sorry, not here but here >>> Pink Muslimah Store & di sini untuk pembelian terus melalui shopping cart >>>> ANNISA PREMIUM JUBAH.

 

Ok takpe kita show off salah satu design Annisa ye….

 

 

Annisa pemium jubah

 

 

 

Annisa pemium jubah
Ada 4 zip. Depan, belakang dan di dua lengan. Wudhu’ friendly 🙂

 

 

Sangat cantik, elegan dan praktikal !

Bukan saja ianya nursing-friendly, malah wudhu’ friendly 🙂

Cepat² buat tempahan kerana jubah ni eksklusif, tak ada restock. Siapa cepat dia dapat!

Posted on

Teaser jubah baru kualiti premium – Jubah Annisa

teaser Annisa Jubah Premium

Salam wbt.,

 

Tak sabar rasanya AnnisaButik nak release koleksi jubah baru kualiti premium diberi nama Annisa Premium Jubah.

Serius sangat cantik dan berpatutan dibandingkan kualitinya, setanding butik² terkenal insyaAllah.

 

teaser Annisa Jubah Premium

 

 

Posted on

Tempahan Corelle Pre-Order ditutup sementara

close temporary

Salam/Hello,

close temporary

Sekadar short notice.

Memaklumkan bahawa tempahan PRE-ORDER dan Kutu Corelle ditutup buat sementara waktu.

Walaubagaimanapun, tempahan untuk Corelle ready stocks masih dibuka sehingga hujung Julai 2014,

dan insyaAllah akan kembali ‘beraksi” pada bulan November 2014.

demo6

Untuk fast update Corelle ready stocks, sila lawati laman FB: https://www.facebook.com/CorelleSet

For fast reply, kindly SMS/WhatsApp: 018-4027399

Terima kasih !

Incoming search terms:

  • pinggan mangkuk murah
  • set corelle murah
  • set corelle murah 2014