Posted on

Jubah dress Nursing FELLINA untuk ibu menyusu yang bergaya

jubah fellina nursing frenly
Jubah Nursing FELLINA restock dengan warna-warna baru ! | Salam wbt…. Lama rasanya CikNis tak update untuk AnnisaButik kan…
Okeh kali ni update terus yang best punya….
Masih ingat atau pernah dengar nama Jubah FELLINA?
Dari Butik Eljameela Rannea uolz….
CikNis dah lama juga jadi pelanggan setia merangkap Dropshipper, kini dah bergelar STOKIS… Alhamdulilah…. 🙂
Ok² kalau uolz nak tahu, jubah Fellina ni surprisely RESTOCK semula tau.

Terkini!!!
New colors JUBAH NURSING FELLINA ~~~
Jubah ni mempunyai feedback yang sangat baik dari pelanggan² kami. Dah terjual lebih 800pcs dan kini kami datangkan pula warna² baru 🙂 ‪

Terbeliak² mata CikNis tengok…. Semua kaler cantik mantikkk…… nanges nak pilih ~

Ini adalah jubah muslimah nursing friendly‬ yang cantik sangat khas untuk semua pelanggan.

Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau takde baby pun sesuaiii je..hehe)
Harga bestt sangat okeyyy..
Normal market price RM169.
Now kami bagi extra special price….

Hanya RM139!!

Material super best (RAYON SILK WITH TWEED)
Tak melekat. Tak ikut shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.

Kalau tak pasti macamana boleh cuba beli dulu. Hehehe. Sebab kami ada 7 days warranty tau…

Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 🙂
Labuh jubah 55-56 inci. Aplikasi ‪‎front button‬ utk kemudahan ‪‎breastfeeding‬.

Juga button di hujung lengan untuk kemudahan mengambil wudhuk.

Hmmm… dahla nursing-friendly, wudhu’-friendly pula tu ! Bebrbaloi-baloi….

Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jangan tunggu lama-lama.. sementara stock masih ada… dan harga PROMO masih valid.

 

jubah fellina nursing frenly
                                                                Dark Brown + Cream

Continue reading Jubah dress Nursing FELLINA untuk ibu menyusu yang bergaya

Incoming search terms:

  • cara jahit jubah menyusu
  • jubah ibu menyusu
  • jubah menyusu muslimah online
  • pola jubah menyusu
  • jubah princess
  • nak beza kan perlaking ori dgn fake
  • pola jubah cuttingA
  • pola jubah moden
Posted on

Inner Magic Eljameela (Runcit & Borong)

inner magic blue

Peminat INNER MAGIC semakin meningkat!

Inner MAGIC Eljameela menemui anda di pasaran 😉

Best offer untuk semua…
Promosi Pengenalan Inner Magic Eljameela
Dibuka utk belian RUNCIT & BORONG
OFFER RETAIL PRICE: RM10
HARGA BORONG NIAGA:
Harga borong min 20pcs: RM7/pcs
40pcs and above: RM6.50/pcs
**RANDOM MIX COLOR**
Material: 100% cotton. sedikit stretchable. Lembut dan ringan
(Kebanyakan pengeluar menggunakan material cotton untuk inner.
tapi cotton ada pelbagai jenis dan grade.
Inner Magic Eljameela ini diperbuat dari cotton grade super punye ye:))
Jahitan kemas dan berkualiti
Bergetah di belakang–>mengikut saiz muka kita. Jadi tak perlu pakai pin/brooch dah
Apa yang Magic nya??
bila pakai insyaallah terbentuk elok di kepala dan nampak kemas di wajah 🙂
Tips:
ada dua cara pemakaian. Ikut citarasa masing-masing.
1)Bahagian getah di belakang leher ATAU
2) Bahagian getah di depan leher
inner magic blue
deep pink
lawn green
Lebih lagi pilihan warna dalam stock.
Untuk PEMBELIAN PANTAS, WHtsApp >>> 018-4027399

Incoming search terms:

  • inner magic online
  • inner magic
Posted on

Skirt labuh kembang Cassandra untuk ibu-ibu anggun

see... bukaan 6 panel ala-ala skirt princess

SKIRT CASSANDRA kembang princess dari BlingBuubies

 

Nak bersantai ke mana-mana dengan selesa?

Tercari-cari busana muslimah apa nak dipadankan dengan tops/blouse ibu² yang anggun tu….

 

Apa kata mencuba Skirt Cassandra yang labuh lagi kembang?

 

Color/Motif – Black and white Lines

Material – High quality lycra. Very soft, light and flowy. Does not cling to body. Comfortable and easy to manage.

Special Feature : Comfortable 6-panel cutting suitable for all mothers – normal, nursing/pregnant, maternity or post maternity, with fully stretchable elastic waist.

Very suitable to wear with blouse/top/shirt. Model in the picture is wearing our Cassandra Princess Flare in black/white Lines design, with Dahlia 01 Nursing Top.

Size S, M, L, XL, XXL AVAILABLE
 RM 75/pc (INCLUSIVE POSTAGE)
cassandra skirt
see... bukaan 6 panel ala-ala skirt princess
see… bukaan 6 panel ala-ala skirt princess

 

Bahagian bergetah pada pinggang
Bahagian bergetah pada pinggang

 

chart size

Incoming search terms:

  • skirt kembang
  • jubah dress kembang
  • cara jahit skirt 6 panel
  • skirt labuh kembang muslimah
  • kain kembang 6 panel
  • cara membuat skirt 6 panel
  • cara membuat skirt kembang xxl
  • cara jahit skirt
  • pola membuat skirt kembang
  • pola kain potong 6
Posted on

Skirt labuh De Qaseh menyerlahkan keanggunan muslimah

skirt labuh deqaseh

Salam…. n hi !

 

AnnisaButik membawakan kembali SKIRT LABUH yg menyerlahkan lagi keanggunan muslimah seperti anda… 🙂

SKIRT DE QASEH nama diberi.

 

Price: RM79 only
Material: lycra best quality. stretchable, selesa, sejuk dan tidak jarang serta mudah dibasuh.
Design: Potongan duyung (kembang di bawah). sangat cantik! Dengan enam panel yang pastinya
menyerlahkan penampilan cik puan semua 🙂
Sgt eksklusif!!
Sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. Kemeja, dress, blouses,tops etc.
Pinggang bergetah stretchable. Sesuai dari saiz S hingga XXL.
Saiz tersedia: small size dan large size.
labuh +-42inci. Sesuai untuk semua wanita dengan ketinggian 172cm ke bawah :))

JUALAN Y.E.S !

Jangan lupa masukkan kod kupon ini ketika checkout >>> Diskaun15 <<<

Kupon ini valid sehingga 31/12/2014. Sila login/register dahulu ya 😉

skirt labuh deqaseh

Continue reading Skirt labuh De Qaseh menyerlahkan keanggunan muslimah

Posted on

Teaser jubah baru kualiti premium – Jubah Annisa

teaser Annisa Jubah Premium

Salam wbt.,

 

Tak sabar rasanya AnnisaButik nak release koleksi jubah baru kualiti premium diberi nama Annisa Premium Jubah.

Serius sangat cantik dan berpatutan dibandingkan kualitinya, setanding butik² terkenal insyaAllah.

 

teaser Annisa Jubah Premium