Posted on

Jubah dress Nursing FELLINA untuk ibu menyusu yang bergaya

jubah fellina nursing frenly
Jubah Nursing FELLINA restock dengan warna-warna baru ! | Salam wbt…. Lama rasanya CikNis tak update untuk AnnisaButik kan…
Okeh kali ni update terus yang best punya….
Masih ingat atau pernah dengar nama Jubah FELLINA?
Dari Butik Eljameela Rannea uolz….
CikNis dah lama juga jadi pelanggan setia merangkap Dropshipper, kini dah bergelar STOKIS… Alhamdulilah…. 🙂
Ok² kalau uolz nak tahu, jubah Fellina ni surprisely RESTOCK semula tau.

Terkini!!!
New colors JUBAH NURSING FELLINA ~~~
Jubah ni mempunyai feedback yang sangat baik dari pelanggan² kami. Dah terjual lebih 800pcs dan kini kami datangkan pula warna² baru 🙂 ‪

Terbeliak² mata CikNis tengok…. Semua kaler cantik mantikkk…… nanges nak pilih ~

Ini adalah jubah muslimah nursing friendly‬ yang cantik sangat khas untuk semua pelanggan.

Harus dimiliki oleh semua ibu-ibu solehah ♡♡ (kalau takde baby pun sesuaiii je..hehe)
Harga bestt sangat okeyyy..
Normal market price RM169.
Now kami bagi extra special price….

Hanya RM139!!

Material super best (RAYON SILK WITH TWEED)
Tak melekat. Tak ikut shape. Senang iron. Berkualiti tinggi.

Kalau tak pasti macamana boleh cuba beli dulu. Hehehe. Sebab kami ada 7 days warranty tau…

Saiz 36/S to 46/XXL. Loose cutting. Semua pun boleh pakai 🙂
Labuh jubah 55-56 inci. Aplikasi ‪‎front button‬ utk kemudahan ‪‎breastfeeding‬.

Juga button di hujung lengan untuk kemudahan mengambil wudhuk.

Hmmm… dahla nursing-friendly, wudhu’-friendly pula tu ! Bebrbaloi-baloi….

Potongan ala princess dengan enam panel. Kombinasi dua warna yg menarik dan elegant!
Jangan tunggu lama-lama.. sementara stock masih ada… dan harga PROMO masih valid.

 

jubah fellina nursing frenly
                                                                Dark Brown + Cream

Continue reading Jubah dress Nursing FELLINA untuk ibu menyusu yang bergaya

Incoming search terms:

  • cara jahit jubah menyusu
  • jubah ibu menyusu
  • jubah menyusu muslimah online
  • pola jubah menyusu
  • jubah princess
  • nak beza kan perlaking ori dgn fake
  • pola jubah cuttingA
  • pola jubah moden
Posted on

Teaser jubah baru kualiti premium – Jubah Annisa

teaser Annisa Jubah Premium

Salam wbt.,

 

Tak sabar rasanya AnnisaButik nak release koleksi jubah baru kualiti premium diberi nama Annisa Premium Jubah.

Serius sangat cantik dan berpatutan dibandingkan kualitinya, setanding butik² terkenal insyaAllah.

 

teaser Annisa Jubah Premium