Posted on

Testimoni Sutra Manjakani Feminine Wash: Haid kembali semula

Testimoni Sutra Manjakani  Feminine Wash: Haid kembali semula

testimoni sutra manjakani feminine wash haid kembali

Tambah order lagi ! sutra manjakani feminine wash memang awesome !

testi mfw haid kembali2

Petikan artikel dari BabyCenter untuk punca haid tidak teratur;

Anda mungkin mengalami polisistik ovari

Sindrom Policistik Ovari (Polycystic ovary syndrome – PCOS) berlaku apabila sesetengah hormon dalam kadar yang tinggi merangsang ovari anda supaya menghasilkan banyak folikel. Kesemua folikel ini tidak cukup matang untuk mengeluarkan telur. Oleh kerana anda belum berovulasi, anda juga tidak datang haid. Tanda-tanda lain PCOS termasuk pertumbuhan rambut yang berlebihan di bahagian muka, dada dan bawah abdomen, jerawat, dan kecenderungan peningkatan berat di bahagian pinggang.

Anda mungkin menghasilkan terlalu banyak hormon prolaktin

Jika anda menghasilkan prolaktin pada tahap yang tidak normal, anda mungkin tidak datang haid sekali atau dua kali. Seorang wanita biasanya mengeluarkan prolaktin apabila dia sedang menyusukan, maka kerana itulah haidnya terhenti pada waktu ini. Jika anda tidak hamil atau menyusukan, tetapi keluar susu daripada puting, maka prolaktin mungkin adalah penyebabnya.

Ada sebab-sebab lain mengapa haid anda mungkin menjadi tidak teratur atau terhenti. Contohnya, anda mungkin mengalami kesan sampingan daripada ubat yang sedang anda ambil.

Jika haid anda tidak tiba, dan anda masih mendapat keputusan negatif daripada ujian kehamilan, atau kitaran haid anda terus menjadi tidak menentu, jumpalah doktor.

Posted on

Testimoni Sutra Manjakani feminine wash: Mudah hamil

Testimoni Sutra Manjakani feminine wash: Mudah hamil

Testimoni Sutra Manjakani feminine wash: Mudah hamil setelah lama menanti kehadiran cahaya mata

 

Syukur Alhamdulillah ^ _ ^ . USAHA diiringi DOA dan TAWAKKAL itu formula utama untuk sebarang KEJAYAAN….

CikNis tumpang gembira dengan berita kehamilan insan yang sangat menanti kehadiran cahaya mata….

 

 

Testimoni Sutra Manjakani feminine wash: Mudah hamil

 

♥♥♥ RAHSIA MUDAH HAMIL ♥♥♥

Jika anda atau kenalan/keluarga/kawan mengalami masalah sukar hamil, jangan lupa rekomen mereka produk Sutra Manjakani Feminine Wash.

Meh CikNis kongsikan teknik / kaedah betul cara menggunakan Sutra Manjakani Feminine Wash;

kaedah meruang untuk kesuburan
klik imej untuk view lebih besar

 

 

Incoming search terms:

  • info sutra manjakani
  • manjakani feminine wash
  • testimoni ham8l
Posted on

Testimoni pengguna Sutra Deep Sleep Pillow Spray

sutra deep sleep pillow spray

Testimoni pengguna Sutra Deep Sleep Pillow Spray | Salam SUTRA1MALAYSIA !

CikNis memang addicted dah dengan rangkaian produk aromaterapi SUTRA ni…

Tiap-tiap hari, bila kemas-kemas bilik pagi² tu kan, mesti nak sembur² psssttt pssstttt keliling bilik dengan Sutra MPS Aromatherapy – Rose/Lavender/Citrus Berry. Biasanya Citrus Berry la kalau pagi, belah malam CikNis spray bauan Lavender untuk efek tidur lena gitu…. tak pun bauan Rose untuk efek romantik. Barulah tertambat hati cik abang kannn….. 😀

Okla nak teruskan pada kisah testimoni.

Seorang rakan blogger CikNis ni mengalami masalah sukar tidur malam atau bahasa saintifiknya… INSOMNIA. Actually ramai yang mengalami masalah ini. Usah dibiarkan berterusan ye, takut kemudian hari terkena penyakit STRESS pula….

Syukurlah SUTRA Aromatherapy ada jalan penyelesaian untuk masalah sukar tidur malam ni.

Salah satu produk yang paling sinonim ialah Sutra Deep Sleep Pillow Spray yang terdapat dalam Pakej Spa Bajet di Rumah. WAJIB ada di setiap rumah okeyyy….

Nak pergi spa selalu…. mampu ke?

CikNis rasa sendiri macam tak mampu… dengan kekangan tugasan surirumah dan anak-anak kecil lagi… lebih baiklah bikin spa sendiri di rumah. Jimat dan sama selesa dengan spa di luar. Pandai-pandailah kita cipta suasana spa tu…

Oh ye. Panjang lebar mengomel. CikNis copy paste sikit sedutan testimoni Sutra Deep Sleep Pillow Spray oleh kawan CikNis tu;

sutra deep sleep pillow spray
kredit imej puanbee.com

” Testimoni saya sendiri : memang sangat – sangat rekomen pada korang semua. Kelakarnya saya dulu tak percaya kepada kuasa aromaterapi ni , tapi suka masuk SPA. Dan bila duduk dalam SPA tu , lampu malap-malap , ada pula bau bauan bunga yang membuatkan kita tenang , lepas tu ada pula tukang urut buat urutan refleksologi ke kaki kita. Apa kita rasa ? nak terlentok kan ? rasa macam tak nak bangun. Dan itulah pengalaman yang saya rasa dengan semburan kali pertama dari Sutra Deep Sleep ni. Tak tipu .. ini bukan bodek. Dan ya .. terus saya cakap .. lepas habis nak beli lagi .. syoknyeeee dapat tidur lena. Hanya tuhan je tahu perasaan tuh. Dah lama tak dapat tidur yang lena.”

Continue reading Testimoni pengguna Sutra Deep Sleep Pillow Spray

Incoming search terms:

  • jimat dengan spa sendiri di rumah
Posted on

Sutra A’Vera Moisturising Gel, Musim Panas & maklumbalas pengguna

Sutra Avera Gel Soothing & Moisturising

Salam bahagia.

Sutra A’Vera Moisturising Gel, Musim Panas & maklumbalas pengguna | Oh MUSIM PANAS menerjah kembali !

Apapun keadaan, bersyukur padaNYA… tak gitu.

 

Biasanya musim-musim panas ni, kita mudah diserang DEMAM akibat peningkatan suhu badan.

Oleh itu disarankan banyak minum air kosong, kerapkan mandi.

Tapi jika ditakdirkan kita atau anak-anak ditimpa demam juga… bagaimana ya?

Redha dengan takdirNYA sambil tu berikhtiarlah… seeloknya sediakan payung sebelum hujan.

 

Umum mungkin sudah sedia maklum peranan daun LIDAH BUAYA atau ALOE VERA untuk menyejukkan kulit.

Memperkenalkan A’VERA Soothing & Moisturising Gel dari rangkaian produk aromaterapi SUTRA.

 

Setiap ibu WAJIB simpan gel A’VERA dalam beg tangan masing-masing atau di rumah yer…. 🙂

In case anak-anak dilanda demam atau suhu meningkat dengan mendadak, SAPUKAN sahaja gel A’VERA pada dahi, belakang badan dan ketiak anak.

Mudah kan?

 

Gel A’VERA bertindak pantas menyerap dalam kulit seterusnya menurunkan suhu badan.

InsyaAllah boleh mengelak dari ditimpa DEMAM atau lebih ditakuti,…. DEMAM PANAS.

 

 

a'vera sutra aromaterapi

 

 

 

avera-demam

 

 

Jangan ambil mudah demam-demam ni ya….

Silap haribulan boleh jadi serangan sawan tarik. Nauzubillah….

 

Sutra Avera Gel
Wajah baru gel A’vera ! Lebih mesra pengguna

 

 

CikNis nak belanja salah satu testimoni pengguna gel A’vera pula;

 

testimoni gel a'vera

 

 

Klik untuk baca banyak lagi TESTIMONI produk aromaterapi SUTRA yang lain.

 

Apa pulak produk Wytie tu?

Haaa… tunggu entri seterusnya ya 😉

 

p/s: Ingin jadi AGENT DROPSHIP produk A’VERA atau SUTRA? Hubungi saya ya 😉

Incoming search terms:

  • sutra avera
  • jerawat ekzema
  • produk sutra avera
  • kebaikan avera produk
  • rawat eczema anak dengan sutra avera
  • sutra aloe vera
Posted on

Testimoni: Deep Sleep & Sinus Away – Pillow Spray

Testimoni-Deep-Sleep-spray

 

 

 

testimonial sutra-sinus-away

BELI

 

Testimoni-Deep-Sleep-spray

 

BELI

Posted on

Testimoni: Sutra Shower Gel yang menyegarkan tubuh

sutra shower gels malaysia

Salam & Hi,

Sutra Shower Gel adalah salah satu item yang wajib dimilki oleh Sutra Lovers.

Mandian aromaterapi dari 8 jenis pilihan…. amat menyegarkan tubuh, sekaligus minda!

Tak percaya, kenalah cuba dahulu !

 

Nah testimoni dari pengguna Sutra Aromatherapy Shower Gel yang sangat berpuas hati;

 

testimoni sutra shower gel

 

 

 

LIHAT RANGKAIAN SHOWER GEL & DAPATKAN HARI INI [KLIK]

sutra shower gels malaysia

 

 

sutra shower gel active n relax

Posted on

Testimoni: Sutra Multipurpose Spray – Lavender, masalah kulit alergik & gatal

testi mps lavender

Lagi Testimoni: Sutra Multipurpose Spray – Lavender !

Kali ini untuk masalah kulit alergik dan gatal-gatal

Wah tak sangka aromaterapi lavender ni pelbagai guna ya 🙂

Memang terbaikkk….

Testimoni: Sutra Multipurpose Spray - Lavender, masalah kulit alergik & gatal

 

Cara Tempahan Sutra MPS  >>>

 

SMS/WhtsApp & Emel akan dibalas dalam masa 24-48 jam. Harap maklum.

 

Terima kasih atas kepercayaan semua 🙂

Posted on

Testimoni: Sutra Multipurpose Spray – Lavender, untuk kahak dan batuk

testi MPS lavender

Salam dan Hi,

Gembira rasa hati apabila pelanggan Sutra Multipurpose Spray – Lavender sudi berkongsi testimoni manfaat kebaikan penggunaan produk tersebut untuk bayinya baru-baru ini.

SUTRA-MULTIPURPOSE-SPRAY

Untuk pengetahuan anda, MPS (Multipurpose Spray) adalah produk top dari Sutra.

Saya sendiri menggunakannya di bilik tidur, dapur, malah di kereta.

Bauannya sedikit pun tidak memeningkan kepala, malah melenyapkan masalah yang ada.

Baiklah kali ini saya share testimoni Sutra Multipurpose Spray – Lavender untuk bayi berkahak;

testi MPS lavender

 

testi MPS lavender

 

Ini pula lagi pelbagai testimoni multi-pengguna Sutra Multipurpose Spray – Lavender ;

 

testi MPS lavender

 

Produk A’vera akan dikongsikan selepas ini.

Anda bila lagi nak mencuba Sutra Multipurpose Spray?

 

Cara Tempahan Sutra MPS  >>>

  • SMS/WhtsApp/Tele ke; 018-4027399 dengan subjek “MPS Lavender <jarak> Bilangan <jarak> Nama & Alamat”
  • Emel ke; sales@annisabiz.com.my.

SMS/WhtsApp & Emel akan dibalas dalam masa 24-48 jam. Harap maklum.

 

Salam aromaterapi…