Set Bersalin SUTRA pilihan bijak

set bersalin sutra

Salam/Hi,

Perkara berpantang jangan diambil mudah jika anda adalah ibu-ibu yang baru bersalinkan anak.

Kerana berpantang berkait rapat dengan kesihatan seorang ibu untuk jangka panjang.

Jika tidak diberi perhatian sedari awal, kemungkinan besar kesihatan ibu-ibu lewat usia nanti akan terganggu.

Oleh kerana itu Annisa rekomenkan Set Bersalin Sutra kerana beberapa faktor.

Komposisi Set Bersalin SUTRA;

1Handmade Soap (Lemongrass & Lavender) – 2 unit
2Shower Gel (Serenity) – 1 unit
3Massage Oil (Captivating) – 1 unit
4Multipurpose Spray (Lavender) – 1unit
5Wytie Handmade Soap – 1 unit
6Ezi Shape Burn & Trim – 1 unit
7Manjakani Feminine Wash – 1 unit
set bersalin sutra

Harga: 8 item dengan hanya RM199 untuk Sem.M’sia, dan RM212 untuk Sabah/Sarawak *termasuk pos

Banyak  lagi set aromaterapi SUTRA yang kami sediakan… antaranya;

Set Keluarga

Set Pelajar @ Set BAJET

Set Kecantikan

Set “Deep Sleep” ( untuk yang mengalami kesukaran tidur)

Set Hantaran

Set Sensual (Kebahagiaan Suami Isteri)

Set “Relaxing” ( untuk yang ingin memanjakan diri seperti rawatan di SPA)

Incoming search terms:

  • set bersalin pilihan 2016

Pakej Spa Bajet di Rumah

"Pakej Spa Bajet di Rumah"

Salam & Hi,

Pakej Spa Bajet di Rumah | Kesibukan masa kini membuatkan ramai di kalangan kita mengalami stress.

Ada yang stress peringkat ringan, tak kurang juga yang ditimpa stress berat.

Jangan biarkan STRESS menguasai kehidupan kita!

Menurut kajian, hampir 1.3 juta rakyat Malaysia mengalami sakit mental !

Ini sesuatu yang sangat serius dan tidak boleh diambil mudah.Pakar Psikologi dari Pusat Perubatan Universiti Malaya, Dr Muhammad Muhsin Ahmad Zahari berkata, jika melihat kepada laporan Kajian Kesihatan Kebangsaan dan Morbiditi Ketiga pada 2006, 11 peratus rakyat Malaysia mengalami masalah mental.“Ini bermakna kira-kira 2.6 juta daripada keseluruhan penduduk mengalami gangguan berkaitan psikologi dan jumlah ini agak ketara,” katanya yang juga merupakan Pensyarah Kanan Universiti Malaya dalam bidang ini.Dr. Muhsin menasihatkan mereka yang mempunyai simptom gangguan mental agar mendapatkan rawatan awal supaya masalah tidak berlanjutan.“Kebanyakan pesakit di Malaysia bertemu pakar selepas 24 bulan mengalami masalah. Berbanding di Amerika Syarikat, jika mereka tidak boleh tidur dalam masa tiga hari sahaja mereka terus bertemu doktor untuk mendapatkan nasihat,” katanya.Dalam pada menjalani rawatan Dr. Muhsin menekankan pesakit perlu mengambil ubat seperti antipsikotik dan antidepression yang telah diberi doktor untuk membantu penyembuhan.–kredit

Tahukah anda bahawa rawatan berasaskan AROMATERAPI mampu mengurangkan stress, sakit mental dan yang sewaktu dengannya?

atasi stress dengan sutra aromatherapy

Menurut wikipedia;

Aromatherapy is a form of alternative medicine that uses plant materials and aromatic plant oils, including essential oils, and other aromatic compounds for the purpose of altering one’s mood, cognitive, psychological or physical wellbeing.[1]Aromatherapists, who specialise in the practice of aromatherapy, utilise blends of therapeutic essential oils that can be issued through topical application, massage, inhalation or water immersion to stimulate a desired response.

Some essential oils such as tea tree[2] have demonstrated anti-microbial effects, but there is still a lack of clinical evidence demonstrating efficacy against bacterial, fungal, or viral infections. Evidence for the efficacy of aromatherapy in treating medical conditions remains poor, with a particular lack of studies employing rigorous methodology,[3] but some evidence exists that essential oils may have therapeutic potential.

Cara-cara Untuk Mengurangkan Tekanan Melalui Kaedah Aromaterapi

Mulakan Terapi SPA Anda Di rumah 

Oleh itu, Pakej Bajet Spa di Rumah diwujudkan menggunakan produk² SUTRA Wellness Aromatherapy.

5 cara mudah yang anda boleh lakukannya di rumah :

i – Urutan Badan Dengan Aromaterapi,

ii – Rendaman Kaki,

iii – Mandian Hidroterapi,

iv – Penggunaan Lilin

V – Terapi Wap/Pengewapan 

rangkaian produk sutra

rangkaian produk aromaterapi SUTRA yang kian mendapat tempat di hati

Ya, mulakannya dari sekarang dan insyaAllah dengan sedikit ikhtiar ini, hidup kita akan bebas stress.

Dengan pelaburan sebanyak RM100 sahaja (pakej bajet) , anda sudah dapat membuat rawatan spa sendiri di rumah dengan kelebihan² ini;

~ Jimat masa, tenaga & petrol pergi ke SPA,

~ Rawat tubuh sendiri tanpa gangguan orang luar,

~ Bila-bila masa yang anda suka,

~ setiap pembelian, dapat reward points. cukup masa, boleh redeem. wah bestnya! 

Apa yang terkandung dalam Pakej Spa Bajet di Rumah?

Handmade Soap (Lavender)
Shower Gel (Active)
Massage Oil (Captivating)
Multipurpose Spray (Lavender)
Deep Sleep Pillow Spray
*RM100 belum termasuk kos pos. boleh juga dibeli satu persatu di sini

Nota:

Apakah kegunaan Deep Sleep ?

Deep Sleep Pillow Spray dapat mengatasi masalah-masalah berikut :
1) Tidur yang sering terganggu
2) Tidur yang tidak lena/tidak nyenyak
3) Sering menerima gangguan atau mimpi ngeri
4) Insomnia (Masalah sukar tidur malam)
5) Untuk membantu menikmati tidur berkualiti walaupun 2 jam ianya sudah mencukupi

:)

Selamat berSPA di rumah !…

Set Romantika Sutra dahlah owsem, ada diskaun pula

image credit pinterest.com

Salam semua…

CikNis dah hujung-hujung tahun ni teruja pula nak war-warkan Set Romantika SUTRA sempena majlis-majlis kahwin yang bakal berlangsung di mana-mana serata pelusuk Malaya ni…

Ada ke pembaca-pembaca blog CikNis yang bakal melangsungkan hari bahagia?

Kalau ada, CikNis berbesar hati nak bagi sedikit “hadiah” buat bakal-bakal pengantin yang comel-comel nii…. Tapi, terhad kepada 10 orang ya 

Sebelum tu, CikNis perkenalkan dulu Set Romantika SUTRA yang owsem tu…

#setromantikasutra

Kalau kalian perasan, sebelum ni CikNis dah up entri Sutra Pakej NAIK Seri Pengantin [klik untuk baca].

:)

Tapi pakej Set Romantika ni lebih bajet okesss…. so kalian ada pilihanlah nak yang mana satu 

Set Romantika ni sesuai juga untuk mereka yang nak berhoneymoon buat ke sekian² kali tauu…. pendek kata, pengantin lama yang nak feeling pengantin baru…. ahaa…. Penting tu tau untuk mengeratkan semula kasih sayang suami isteri…. 

Meh Nis nak huraikan kandungan dalam Set Romantika SUTRA. Murah je set ni, tak mahal mana pun. Cuma RM180 (sebelum diskaun) untuk efek seperti rawatan di spa-spa kecantikan….

Set Romantika SUTRA

______________________
 MPS Pandan RM20
 Aura 7 Spray RM50
 BO Romance RM35
 MO Sensual RM20
SG Serenity RM30
 FM RM25

Harga Biasa : RM180
Harga Promosi : RM170 

Kalau nak request gift bag punnn bolehhh…. habaq mai ja. Nampak eksklusif sangat tauu 

***Short words;

MPS = Multipurpose Spray

BO = Blended Oil

MO = Massage Oil

SG = Shower Gel

FM = Feminine Wash

Mari baca apa fungsi & kegunaan setiap item;

1) MULTIPURPOSE SPRAY PANDAN untuk menggantikan bunga rampai yang sinonim dengan bauan di majlis perkahwinan. Hmm..yang ni spray dalam bilik pengantin…sampai bila-bila macam malam pertama.

2) AURA 7 SPRAY untuk meningkatkan seri muka dan memberikan keyakinan kepada pemakai terutama pengantin lelaki ketika majlis akad nikah. Tapi jangan la dok lupa wuduk dan doa juga ya.

3) ROMANCE BLENDED OIL khas untuk bilik pengantin untuk mencipta suasana romantik

4) SENSUAL MASSAGE OIL untuk urutan sensual dan releks, sesuai ketika berbulan madu. SEKSI baunya….

5) SERENITY SHOWER GEL dengan haruman bunga kenanga dan Nilam yang sensual pastinya dihargai oleh pasangan

6) MANJAKANI FEMININE WASH khas untuk pengantin perempuan yang membuatkan pengantin lelaki tak lekang dengan senyuman. Pengantin lama pun sangat disyorkan !

Cara membuat PESANAN Online >>> KLIK! <<< …

SUTRA Sinus Away Pillow Spray Membantu Mengatasi Masalah Selsema

Sinus Away Pillow Spray

Formulasi semburan terbaik untuk menghilangkan masalah selesema!

Kadang-kadang, pernah tak ketika anda mengalami selesema di waktu anda sangat sibuk menguruskan urusan kerja atau lain-lain?

. Risau dengan kerja yang perlu diselesaikan dengan segera tapi dalam masa yang sama rimas dengan selesema yang menganggu fokus anda. Nak makan ubat yang diberikan oleh doktor pun perlu fikir 2,3 kali bukan? Sekali makan, anda perlu rehat yang secukupnya. Dalam erti kata yang lain anda akan mengalami simptom mengantuk yang amat sangat. Tentunya menganggu anda untuk menyiapkan tugas yang perlu diselesaikan segera.

SUTRA memahami keadaan ini dan untuk mengatasi masalah selesema tanpa menganggu fokus anda. Kami telah mengeluarkan satu formulasi terbaru, SUTRA Aromatherapy Sinus Away. Dalam hanya 5 minit, selesema anda akan hilang!. Menakjubkan bukan?. Malah, Penyakit lain seperti resdung, kerap bersin dan migrain juga akan berkurangan dan hilang sekiranya produk ini selalu digunakan.

GEJALA RESDUNG (SINUSITIS)
• Hidung selalu tersumbat
• Lendir dari hidung dan tekak
• Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
• Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
• Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
• Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.

KEMUDRATAN RESDUNG (SINUSITIS)
• Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata
• Jangkitan otak
• Sakit tekak yang kronik
• Jangkitan tulang muka
• Menerukkan keadaan lelah
• Berdengkur secara kronik
• Menyebabkan jangkitan telinga dan tonsil
• Alahan hidung
• Selsema biasa yang melarat

SUTRA Aromatherapy Sinus Away didatangkan khusus untuk merawat penyakit resdung, hidung tersumbat, migrain dan selesema. Diperbuat daripada 100% pati minyak tulen peppermint dan juga formulasi lain menjadikan ianya sangat berkesan dalam membantu merawat serta menghilangkan masalah yang dihadapi.

Hanya dengan dua semburan di telapak tangan dan gosokkan kedua belah tangan. Tekup ke bahagian hidung dan sedut sehingga bau memasuki ke dalam setiap rongga hidung anda. Ulangi langkah tadi sehingga 3,4 kali dan anda akan merasa perubahan dalam masa lebih kurang 5 minit.

Gunakan pada setiap pagi atau ketika anda mengalami simptom-simptom di atas. Tidak perlu lagi bergantung dengan ubat dari bahan kimia.

Dapatkan produk SUTRA di agent-agent kami yang berdekatan.

Sumber : https://sutraromatherapy.wordpress.com/2015/02/03/formulasi-semburan-terbaik-untuk-menghilangkan-masalah-selesema/…

EJEN JUALAN SUTRA

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

Pihak SUTRA ketika ini ingin meningkatkan pengedaran produk SUTRA ke seluruh Malaysia. Dengan ini, pihak kami berbesar hati ingin menjemput kepada yang berminat untuk menjadi EJEN PENGEDAR kami.

Sila hubungi stokis berdaftar kami seperti dalam senarai di bawah:

KUALA LUMPUR/PUTRAJAYA
Pn Nyda Aziz : Stokis PUTRAJAYA (013-2084316)
Pn Marlia Moh Nazman : Stokis SRI DAMANSARA (019-3583703)

SELANGOR
En Shaiful Nazli Hamdan – Stokis KAJANG (016- 2546970 / 016-2555640)
Pn Siti Suzilah Faharuddin – Stokis KLANG (019- 2244544)
Pn. Marina Mohd Saed Pn-iena Mf – Stokis PUCHONG (012-2072479)

PERAK
Pn Nurul Izyani Ismail – Stokis IPOH (019-4188939)

KEDAH
Pn Rafiza Rashid – Stokis KEDAH (012-5697756)

MELAKA
Pn Nor Fadilah Tahar – Stokis MASJID TANAH (012-6213737)
Pn Nurul Akmar Abdul Hamid – Stokis DURIAN TUNGGAL (019-7348458)

NEGERI SEMBILAN
Pn Maizita Yusoff – Stokis PORT DICKSON (012-9363042)

JOHOR 
Pn Kamariah Hashim – Stokis PASIR GUDANG 012- 7072424 /011- 32057717
Pn Izwin Kamarudin – Stokis BATU PAHAT 013- 613 3480
Cik Faradilah – Stokis PASIR GUDANG 017-7818817
Cik Shahira Amira Saharudin – Stokis JOHOR BAHRU 018-3191254

KELANTAN
Pn Amirah Rasid- Stokis KOTA BAHRU (012-9490711)

TERENGGANU
Pn. Izza Azis – Stokis KUALA TERENGGANU (013-5878280 / 012- 2265725)

SABAH
Pn Hjh Yatti Hj Latif – Stokis SIPITANG (019-8205776)

SINGAPORE
Pn Zanita Jusoh – Stokis SINGAPURA (+65-9115 2736)…

Tips Dapur Kemas Tersusun

Kadangkala agak sukar untuk kita sentiasa mengekalkan kebersihan dapur. Mengemas dapur adalah antara tugasan yang memenatkan apatah lagi jika kita mempunyai anak kecil dan disamping itu menjalankan pula perniagaan dari dapur. Jika dapur selalu digunakan, rutin mengemas mesti dilakukan lebih kerap lagi.


Namun begitu, terdapat beberapa cara asas yang boleh anda lakukan untuk membantu meringankan beban kerja anda.

Tip 1

Kumpulkan segala barang-barang yang tidak selalu digunakan. Segala bekas aiskrim, botol-botol plastik , alatan memasak seperti penapis atau apa sahaja alatan yang jarang digunakan. Masukkan kesemua barang tersebut ke dalam satu kotak. Simpan di stor kotak tersebut. Tunggu sehingga 3 bulan, jika masih tidak digunakan anda boleh buang atau berikan kepada orang lain.

Anda perlu meminimakan barang-barang yang terdapat didalam dapur anda. Begitu juga barang-barang elektrik yang diletakkan di atas kaunter dapur. Jika jarang digunakan simpan sahaja ke dalam kabinet dapur. Anda perlu mempunyai dapur yang teratur supaya kerja –kerja memasak anda akan lebih mudah.

Tip 2

Selepas memasak, anda mesti membasuh kesemua alatan memasak yang digunakan seperti periuk , kuali dan sebagainya. Jangan tangguhkan kerja mencuci sehingga anda habis makan kerana kotorannya akan sukar dibersihkan dan ianya akan menambahkan bebanan kerja anda nanti. Sentiasa bersihkan segala kekotoran yang terhasil semasa proses memasak. Anda perlu selalu mengelap semasa anda memasak. Itu tidaklah susah sangat kan.

Tip 3

Elakkan dari sikap suka mengumpul pinggan mangkuk untuk dibasuh. Selagi muat sinki selagi itulah pinggan mangkuk anda dikumpul tidak dicuci. Bila sudah semakin banyak, anda pun dah mula malas. Lebih malang lagi kadangkala dengan isu pinggan mangkuk pun suami isteri boleh bertengkar.



Apa yang saya perhatikan, jika kita mengamalkan tabiat sentiasa memastikan sinki dapur bersih , anak-anak pun akan membasuh pinggan mereka sendiri tanpa disuruh. Begitu juga dengan sampah di dapur. Jangan biarkan sampah sampai berbau dan berulat barulah nak membuangnya.

Tip 4

Rangkuman dari ketiga-tiga langkah di atas, langkah yang ke 4 ini lebih kepada tabiat kita. Jadikan ‘clean as you go’ sebagai paraturan didapur.. Jangan melengah-lengahkan kerja membersihkan dapur. Apa yang saya lakukan , saya mesti memastikan dapur saya kemas dan bersih sebelum saya masuk tidur. Manalah tahu, kalau terlambat bangun dari tidur untuk menyediakan sarapan, saya tidak akan kelam kabut.

Credit to Azian Hasan ——————————- 

Ingin ruang dapur dan rumah anda berbau segar sentiasa?

 Bersihkan ruang dapur, ruang tamu, bilik tidur dengan menggunakan Sutra Multipurpose Spray. Bersihkan kaunter dapur, cermin tingkap, permukaan meja dengan Sutra Multipurpose Spray. Untuk mendapatkan kesegaran dan wangian yang pantas, semburkan sahaja Sutra Multipurpose Spray. Bauan Sutra Multipurpose Spray Pandan dan Citrus Berry juga mampu untuk menghalau serangga/haiwan perosak seperti lipas, semut, lalat dan tikus jika diamalkan selalu. 

  Untuk kekal lama bau harum, wangi gunalah Sutra Blended Oil. Di waktu pagi boleh guna Sutra Energizing Blended Oil. Petang dan malam boleh guna Sutra Sensual Blended Oil / Sutra Romance Blended Oil  kerana baunya yang lembut bagus untuk hilangkan letih seharian bekerja. 

 Anda boleh letakkan Sutra Blended Oil ini di potpouri atau titikkan beberapa titik dalam air yang diletak dalam mangkuk oil burner atau boleh juga diletak campuran air dan Sutra Blended Oil ini dalam diffuser. Anda pasti dapat rasa tenang dan segar sentiasa bila ada bauan aromaterapi memenuhi ruang rumah anda. 

82911m l - Tips Dapur Kemas Tersusun

Apakah itu penyakit Arthritis?

Penyakit Arthritis merupakan penyakit kronik pada sendi-sendi dan juga melibatkan beberapa organ-organ lain.

Bahayakah penyakit arthritis ini?

Baiklah, sebanyak 1-3% daripada penduduk seluruh dunia mengalami penyakit radang sendi. Kebarangkaliannya akan meningkat pada usia 30 sehingga 50 tahun. Wanita yang belum mengalami putus haid adalah lebih berisiko untuk mendapat penyakit ini berbanding kaum lelaki.

Apa Penyebab Arthritis?

Penyebab rheumatoid arthritis masih belum diketahui. Namun, diketahui bahawa rheumatoid arthritis adalah penyakit autoimun semulajadi sistem kekebalan tubuh tidak beroperasi dengan betul. Sistem kekebalan tubuh menyerang rangkaian sendi yang sihat dan menyebabkan keradangan dan kerosakan sendi seterusnya. Genetik juga memainkan faktor penyumbang terhadap penyakit arthritis ini.

Apakah Gejala Arthritis?

Permulaan rheumatoid arthritis membawa keletihan, rasa sakit, kekakuan, dan rasa sakit dan bengkak pada sendi bilateral terpencil. Rheumatoid arthritis biasanya bermula di tangan, atau kaki dan juga akan mempengaruhi pergelangan tangan, beberapa sendi di tangan. Rheumatoid arthritis juga ditemui di siku, bahu, leher, lutut, pinggul dan pergelangan kaki. Seiring waktu, radang sendi boleh rosak dan menyebabkan ciri-ciri lain seperti benjolan atau nodul di bawah kulit

Siapa Yang Berisiko Terkena Arthritis?

Rheumatoid arthritis mempengaruhi lebih daripada 2 juta orang Amerika dengan lebih  1 juta daripadanya ialah wanita. Walaupun awalnya secara umum menyerang di usia pertengahan, lebih umum ditemui pada orang tua. Rheumatoid arthritis juga telah ditemui pada kanak-kanak-kanak dan dewasa muda.

Diagnosis & Perubatan Arthritis

Dalam banyak kes, diagnosis awal dari rheumatoid arthritis dapat lebih mengawal penyakit ini. Rheumatoid arthritis adalah didiagnosis dengan pola gejala, sejarah kesihatan, pemeriksaan fizikal, x-ray dan ujian darah untuk Rheumatoid Factor, yang merupakan antibodi yang ditemui dalam darah 80% orang dewasa dengan Rheumatoid arthritis.

Adakah anda atau sesiapa yang anda sayangi menderita penyakit athritis?

Penderita penyakit athritis perlu berjumpa dengan doktor untuk mendapatkan rawatan, tetapi anda boleh bantu melegakan kesakitan disebabkan athritis dengan menggunakan Sutra Arthritis Free Therapeutic Massage Oil.

Untuk maklumat lanjut sila klik link ini  Sutra Arthritis Free Therapeutic Massage Oil.

atau

Hubungi saya di WhatsApp 019 911 4933 …

Pelbagai pilihan skirt labuh yang sopan dan anggun

Salam wbt.,

Annisa Butik berbesar hati menawarkan pelbagai pilihan skirt labuh yang sopan lagi anggun, berikutan permintaan yang agak tinggi di kalangan muslimah.

Skirt labuh yang sopan dan anggun

Pilih sahaja dari pelbagai jenis skirt labuh yang ditawarkan di sini, antaranya Skirt Denim Mermaid Cotton Denim, Skirt Ariana Cotton Denim, Skirt Monalisa, Skirt Lycra Fiona, dan Skirt Cotton Pelangi.

Boleh buat pembelian terus di link ini => Pinkmuslimah.com.my.

skirt chiffon berkualiti
Skirt Ariana Cotton Denim... pasti tak menyesal membelinya ;)

Skirt Ariana Cotton Denim… pasti tak menyesal membelinya 😉

skirt denim mermaid

skirt denim mermaid, limited edition 🙂

skirt chiffon turqoise

skirt lycra fiona

skirt lycra fiona yang sangat cantik alunannya

Skirt Monalisa

Skirt Monalisa – labuh dan kembang

:)

Details untuk setiap skirt labuh dan pembelian terus boleh dilakukan di laman shopping cart Pinkmuslimah.com.my 

Incoming search terms:

  • skirt labuh kembang
  • skirt labuh kembang lycra
  • skirt labuh
  • skirt labuh muslimah 2013
  • skirt kembang labuh
  • skirt lycra murah
  • skirt chiffon labuh murah
  • skirt labuh kembang lycra murah
  • skirt jeans labuh
  • skirt chiffon labuh

Inner Magic Eljameela

Peminat INNER MAGIC semakin meningkat!

;)

Inner MAGIC Eljameela menemui anda di pasaran Best offer untuk semua…Promosi Pengenalan Inner Magic Eljameela

RM10/ sehelai

**Terhad utk 100 pcs terawal sahajaHarga biasa: RM15/sehelaiMaterial: 100% cotton. sedikit stretchable. Lembut dan ringan(Kebanyakan pengeluar menggunakan material cotton untuk inner.tapi cotton ada pelbagai jenis dan grade.Inner Magic Eljameela ini diperbuat dari cotton grade super punye ye:))Jahitan kemas dan berkualitiBergetah di belakang–>mengikut saiz muka kita. Jadi tak perlu pakai pin/brooch dahApa yang Magic nya??bila pakai insyaallah terbentuk elok di kepala dan nampak kemas di wajah 

:)

Tips:ada dua cara pemakaian. Ikut citarasa masing-masing.1)Bahagian getah di belakang leher ATAU2) Bahagian getah di depan leher

inner magic blue
deep pink
lawn green
midnite blue - Inner Magic Eljameela
saddle brown - Inner Magic Eljameela

Incoming search terms:

  • inner magic murah
  • inner magic online
  • cara pakai inner magic
  • inner magic
  • inner magic cotton murah
  • inner magic murah dan berkualiti
  • yhs-fh_lsonsw

Annisa Butik – Busana muslimah pelbagai gaya dan yang pastinya mampu dimiliki

q84-red
qirani 84

UPDATE stok di sini: FB page Pink Muslimah Store

m20 grey
M45 PURPLE
m55 grey

m55lite purple
m68-blue
m68-maroon

Jubah dan blaus muslimah jenama MUTIF dan QIRANI amat selesa dipakai dan bergaya santai. Ada antaranya sesuai sebagai pakaian menyusu (nursing) dan pakaian ibu hamil (maternity).

:)

Harga blaus RM69 setiap satu, dan harga jubah bermula dari RM110. Harga mampu-milik 

UPDATE stok di sini: FB page Pink Muslimah Store

Incoming search terms:

  • butik muslimah
  • jubah muslimah 2013
  • butik muslimah online jubah
  • butik muslimah 2013
  • butik muslimah online 2013
  • busana annisa
  • jubah mengandung muslimah
  • jual baju mengandung muslimah online
  • jubah mutif
  • butik muslimah annisa