Posted on

COACH: SIGNATURE POCKET SWINGPACK

SIGNATURE POCKET SWINGPACK_ khaki mahogany

SIGNATURE POCKET SWINGPACK_ khaki mahogany

SIGNATURE POCKET SWINGPACK

STYLE: F45026

  • Signature fabric with leather trim
  • Zip-top closure, fabric lining
  • Outside turnlock pocket
  • Adjustable strap for shoulder or crossbody wear
  • 8 1/2″ (L) x 7″ (H)
  • This is a signature product
  • SILVER/KHAKI/MAHOGANY

 

Price: Save 10% from RM510, or 15% with FULL Payment 🙂

Incoming search terms:

  • jualan mega usa
  • ipad bayar ansuran

11 thoughts on “COACH: SIGNATURE POCKET SWINGPACK

  1. cantik warna boleh matc jenis pakaian harian

    1. ye, cik suri. warna plain mudah match dgn pakaian

  2. Wahhh ini kegemaran kaum hawa ni..hehe

    1. ya, walaupun sedikit mahal, tapi dijamin original dan tahan lama 🙂

      1. Saya suka gak beli barang2 yang ada jenama..mahal sikit pun tak apa..janji leh pakai bertahun lamannya..tu lah kelebihan barang original..

        1. Ye betul tu. Sebab tu ramai org cari brg branded kerana kualitinya, tak seperti brg tiruan. Murah tp tak tahan lama , kena beli berkali-kali

  3. Cantiknya alahai. Ada rezeki lebih boleh hadiahkan untuk my mom.

    1. emak tentu gembira tidak terkira dapat handbag cantik berjenama 🙂

    1. moh kitee ansuran pun boleh heee 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 9 =