Posted on

Kurus ramping dengan SLIMist Spray

slimist spray nano

Salam dan Hi,

Tak pernah terlintas di fikiran yang terdapat produk sebegini hebat dan smart dalam misi menguruskan badan. SLIMist Spray Kurus semburan nano akan membuktikannya.

slimist spray nano

LIMIST MEMBEKALKAN 6 KESAN KEJAYAAN IAITU:

✔ Kulit yang lebih anjal dan cantik!
✔ Berat badan semakin menyusut!
✔ Lemak tepu di bahagian perut dan paha mengurang!
✔ Ukur lilit badan berkurangan dan tak perlu risau kulit menggelebeh!
✔ Penggunaan yang sangat mudah! Hanya SPRAY!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI!

Apakah kelebihan SLIMist?

SliMist membantu menganjalkan kulit yang mengelebeh, menghilangkan rekahan selepas bersalin, mempercepatkan proses pembakaran lemak, memberi pengedaran micro yang lebih untuk proses pelangsingan tubuh badan, menjadikan kulit lebih anjal dan tegang serta membantu menghilangkan “sretch mark”. Ia juga dapat membantu mencerahkan kulit.

Apa itu SLIMist?

Ia adalah sejenis teknologi baru yang membolehkan lemak dibakar dengan lebih efektif melalui cecair formula khas dalam bentuk semburan nano. Serapan pantas ke dalam kulit anda menjadikan ia 400% lebih berkesan dari cara lain. HANYA perlu sembur pada mana-mana anggota badan bermasalah, itu sahaja!

Hasil Nya ? Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara. Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan semakin berkurangan. Berat badan semakin berkurang secara berperingkat.

Apa yang hebat selain dari itu ?

Ada! Formula semburan SliMist juga bakal membantu anda menghilangkan selulit hasil dari pengecilan saiz anggota badan secara ketara. Ini adalah masalah ramai mereka yang semakin kurus, selulit begitu banyak dianggota badan. Dengan SliMist, anda kini boleh kurus dan kulit anda juga semakin cantik tanpa masalah selulit!

Untuk TEMPAHAN;

Emel: nisazmier@hotmail.com

atau

SMS/WhatsApp: 018-4027399

atau terus tempah di shopping cart untuk penjimatan lebih! >>> http://ummihanie.com/eshop/index.php?route=product/product&product_id=135

One thought on “Kurus ramping dengan SLIMist Spray

  1. […] perlu rasai sendiri keajaiban spray kurus Slimist ini dan kagumi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 8 =