Posted on

Pelbagai pilihan skirt labuh yang sopan dan anggun

skirt lycra labuh 6 panel kembang duyung de qaseh

Salam wbt.,

Annisa Butik berbesar hati menawarkan pelbagai pilihan skirt labuh yang sopan lagi anggun, berikutan permintaan yang agak tinggi di kalangan muslimah.

Skirt labuh yang sopan dan anggun

Pilih sahaja dari pelbagai jenis skirt labuh yang ditawarkan di sini, antaranya Skirt Denim Mermaid Cotton Denim, Skirt Ariana Cotton Denim, Skirt Monalisa, Skirt Amyraa chiffon, Skirt DeQaseh lycra.

Skirt Amyraa chiffon     BELI

#skirtschiffonamyraa yg sgt2 best 😉 
 
Retail Price: RM69 only
8 trendy colours to choose! 

Material:High quality chiffon with full lining. Kain mmg best. selesa, sejuk dan sgt flowy 🙂

Design: Cutting A shape dgn potongan enam panel. sangat cantik! 

Sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. Kemeja, dress, blouses,tops etc.

Pinggang bergetah stretchable. Sesuai dari saiz S hingga XXXL. Juga sesuai utk #pregnantmoms

Saiz tersedia: F, XL, XXL DAN XXXL.
Muat sehingga utk yg biasa pakai saiz 48/50/52.

labuh +-40inci. Sesuai untuk semua wanita dengan ketinggian 170cm ke bawah :)) 

skirt labuh chiffon full lining

Lihat design lain & pembelian terus di SINI.

 

Skirt De Qaseh         BELI

 

#skirtsdeqaseh  sangat2 cantik dan anggun
RETAIL Price: RM79 only
postage RM 8/RM14 SS utk 1-3pcs
Material: lycra best quality. stretchable, selesa, sejuk dan tidak jarang serta mudah dibasuh.
Design: Potongan duyung (kembang di bawah). sangat cantik! Dengan enam panel yang pastinya
menyerlahkan penampilan cik puan semua 🙂
Skirts rekaan original #eljameelaboutique dan tak boleh didapati di mana2. Sgt eksklusif!!
Sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. Kemeja, dress, blouses,tops etc.
Pinggang bergetah stretchable. Sesuai dari saiz S hingga XXL
Saiz tersedia: small size dan large size.
labuh +-42inci. Sesuai untuk semua wanita dengan ketinggian 172cm ke bawah :))

 

 

skirt lycra labuh 6 panel kembang duyung de qaseh

 

Lihat design lain di sini > http://annisabiz.com.my/skirt-labuh-de-qaseh-menyerlahkan-keanggunan-muslimah/

Buat pembelian terus di SINI.

 

Skirt Cassandra        BELI

Color/Motif – Black and white Lines Material – High quality lycra.

Very soft, light and flowy. Does not cling to body.

Comfortable and easy to manage.

Special Feature : Comfortable 6-panel cutting suitable for all mothers – normal, nursing/pregnant, maternity or post maternity, with fully stretchable elastic waist. Very suitable to wear with blouse/top/shirt. Model in the picture is wearing our Cassandra Princess Flare in black/white Lines design.

Size S, M, L, XL, XXL AVAILABLE
 
RM 75/pc (INCLUSIVE POSTAGE)

 

cassandra skirt

Pembelian terus di SINI.

Skirt² lain juga ada tetapi dalam kuantiti yang sedikit;

skirt denim mermaid
skirt denim mermaid, limited edition 🙂
Skirt Monalisa
Skirt Monalisa – labuh dan kembang

Details untuk skirt labuh dan pembelian terus boleh dilakukan di laman shopping cart Pinkmuslimah.com.my 🙂

Incoming search terms:

  • skirt labuh
  • skirt labuh kembang
  • skirt labuh kembang lycra
  • skirt kembang labuh
  • skirt labuh online murah
  • skirt labuh chiffon
  • skirt chiffon murah
  • skirt kembang murah
  • skirt lycra murah
  • skirt kembang chiffon

8 thoughts on “Pelbagai pilihan skirt labuh yang sopan dan anggun

  1. jahit sendiri ker ni?

    1. eh tak, saya jual saja 🙂

  2. Cantik skirt denim tu…

    1. saya sendiri pun buat koleksi, memang cantik, sedap pakai. tak ketat di pinggang.

      dan getahnya juga tak bergulung 😉

  3. Kalau isteri pakai ni mesti nampak anggun dan bergaya..awww..haha

    1. of coursee…. murah je. silalah 🙂

  4. Berapa harga skrit denim

    1. rm75 sis, tp kalau mau, sy check stock dulu ya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =