Posted on

Pengalaman sendiri menggunakan Sutra Sinus Away Pillow Spray yang mengagumkan

sutra aromatherapy sinus away spray

Salam semua… hai !

Pengalaman menggunakan Sutra Sinus Away Pillow Spray | Ermm lama sebenarnya CikNis ‘berhutang’ dengan diri sendiri nak belanja pembaca² semua testimoni sendirian berhad selepas menggunakan salah satu produk hot aromaterapi Sutra, iaitu Sutra Sinus Away Pillow Spray.

Korang biasa kena selsema? Tentulah kan… Resdung? Resdung kronik? hidung tersumbat lagilah biasa kan….

Hah semua ni mampu dirawat dengan Sinus Away Pillow Spray insyaaAllah.

Ya, secara perlahan-lahan.

sinus-away

Tapi, pengalaman Cik Nis, untuk masalah selsema dan gatal² hidung, memang CEPAT MELEGAKAN. Just spray sikit pada tangan, dan hidu/sedut dalam-dalam. Fuhh…. memang sensasi terasa kelegaanya. Hilang terus gatal-gatal hidung, selsema pun cepat kebah.

Korang kenalah cuba sendiri ya…. Nak cerita lebih-lebih, sukar nak digambarkan dengan kata-kata. Alaa… RM25 je seunit spray… Boleh tahan beberapa bulan juga (kalau tak kerap pakai).

Pesakit MIGRAIN juga boleh mencuba Sinus Away Spray ni.

Itu hari di FB nampak video pelakon Azhar Sulaiman testing pakai spray awesome nih. Terrbaikkk ~

sutra sinus away spray for migrain

Untuk kanak-kanak tersumbat hidung/selsema, boleh juga digunakan, ianya selamat cuma aromanya sedikit kuat dan berangin. Ibu-ibu cuba sembur sedikit di tangan dahulu, kemudian sapukan sedikit pada alur hidung anak.

Pesanan Online KLIK pautan >>> Sutra Aromatherapy Sinus Away Spray  <<<

Baca lagi testimoni pengguna lain: http://annisabiz.com.my/testimoni-deep-sleep-sinus-away-pillow-spray/

2 thoughts on “Pengalaman sendiri menggunakan Sutra Sinus Away Pillow Spray yang mengagumkan

  1. Anak kakak rasanya sesuai utk guna ini
    Nanti bagi dia tengok dan cuba klik link yg Anis berikan tu

    1. ye kak bolehlah mencuba mana tahu serasi kan…

      lagipun Sutra ni natural products 🙂

      terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 5 =