Posted on

Set Romantika Sutra dahlah owsem, ada diskaun pula

image credit pinterest.com

Salam semua…

Set Romantika Sutra sesuai untuk hantaran kahwin | CikNis teruja pula nak war-warkan Set Romantika SUTRA sempena majlis-majlis kahwin yang bakal berlangsung di mana-mana serata pelusuk Malaya ni… Sekarang ni musim kahwin tak kira hujung tahun dah kan betul tak kawan². Tengah² weekdays pun ada orang melangsungkan majlis kahwin.

Ada ke pembaca-pembaca blog CikNis yang bakal melangsungkan hari bahagia?

Kalau ada, CikNis berbesar hati nak bagi sedikit “hadiah” buat bakal-bakal pengantin yang comel-comel nii…. Tapi, terhad kepada 10 orang ya 😉

Sebelum tu, CikNis perkenalkan dulu Set Romantika SUTRA yang owsem tu…

#setromantikasutra

Kalau kalian perasan, sebelum ni CikNis dah up entri Sutra Pakej NAIK Seri Pengantin [klik untuk baca].

Tapi pakej Set Romantika ni lebih bajet okesss…. so kalian ada pilihanlah nak yang mana satu 🙂

Set Romantika ni sesuai juga untuk mereka yang nak berhoneymoon buat ke sekian² kali tauu…. pendek kata, pengantin lama yang nak feeling pengantin baru…. ahaa…. Penting tu tau untuk mengeratkan semula kasih sayang suami isteri…. 😀

Meh Nis nak huraikan kandungan dalam Set Romantika SUTRA. Murah je set ni, tak mahal mana pun. Cuma RM180 (sebelum diskaun) untuk efek seperti rawatan di spa-spa kecantikan….

Dan sesuaiiii sangat nak dijadikan hadiah hantaran buat bakal pengantin perempuan uolzzz…. ^_^

❤️Set Romantika SUTRA❤️

______________________

❤️ MPS Pandan RM20
❤️ Aura 7 Spray RM50
❤️ BO Romance RM35
❤️ MO Sensual RM20
❤️ SG Serenity RM30
❤️ FM RM25

Harga Biasa : RM180

❤️🌟Harga Promosi : RM170

❤️🌟+ Kupon Diskaun 10% : RM153

Kalau nak request gift bag atau GIFT BOX punnn bolehhh…. habaq mai ja. Nampak eksklusif sangat tauu 😀

***Short words;

MPS = Multipurpose Spray

BO = Blended Oil

MO = Massage Oil

SG = Shower Gel

FM = Feminine Wash

hantaran untuk pengantin wanita
Set ROMANTIKA di dalam GIFT BOX. ouchh ! Gojess ~

Mari baca apa fungsi & kegunaan setiap item yang best belaka ni;

1) MULTIPURPOSE SPRAY PANDAN untuk menggantikan bunga rampai yang sinonim dengan bauan di majlis perkahwinan. Hmm..yang ni spray dalam bilik pengantin…sampai bila-bila macam malam pertama.

2) AURA 7 SPRAY untuk meningkatkan seri muka dan memberikan keyakinan kepada pemakai terutama pengantin lelaki ketika majlis akad nikah. Tapi jangan la dok lupa wuduk dan doa juga ya.

3) ROMANCE BLENDED OIL khas untuk bilik pengantin untuk mencipta suasana romantik

4) SENSUAL MASSAGE OIL untuk urutan sensual dan releks, sesuai ketika berbulan madu. SEKSI baunya….

5) SERENITY SHOWER GEL dengan haruman bunga kenanga dan Nilam yang sensual pastinya dihargai oleh pasangan

6) MANJAKANI FEMININE WASH khas untuk pengantin perempuan yang membuatkan pengantin lelaki tak lekang dengan senyuman. Pengantin lama pun sangat disyorkan !

 

Cara membuat PESANAN Online >>> KLIK! <<<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =