logo annisabiz

Tentang

soho

Admin Annisa Biz Center merupakan seorang surirumah sepenuh masa yang menjalankan perniagaan atas talian (online) secara sambilan dari rumah.

Saya, CikNis, seorang usahawanita SOHO (Small Office Home Office).

SOHO annisabiz

Inilah SOHO saya. Yang pertama. Kini sudah berubah wajah, masih dalam proses membina semula (selepas berpindah rumah pada Februari 2015).

Buat masa ini perniagaan saya dijalankan 90% secara online, dari rumah. Sebahagian item saya borong, dan sebahagian lagi saya berniaga secara DROPSHIP dan kini lebih FOKUS sebagai AGENT Sutra Aromatherapy khasnya di kawasan Seberang Prai Selatan iaitu Nibong Tebal & Parit Buntar, Perak.

Annisa Biz yang bernaung di bawah Annisa Resources menjalankan bisnes dalam kategori butik, kecantikan/kesihatan, spa, dan lain².

Salam keusahawanan,

Cik Nis 

http://annisabiz.com.my

http://annisabiz.com.my/aromaterapisutra

http://pinkmuslimahstore.blogspot.com

FB: Annisa Biz

nis azmier

Incoming search terms:

 • seluar palazzo kanak-kanak

4 thoughts on “Tentang

 1. Nk tgk gambo skirt jeans labuh knk2

  1. maaf, utk kanak2 belum ada

 2. as salam…saya baru berpindah ke jawi dari putrajay..so sekarang ni saya mencari custumer untuk menjual kain pasang sulam atau baju kurung sulam benang.Kami merupakan agent kain pasang sulam dari indonesia.Saya merupakan airline staf dan selalu kesana untuk mengambil produk. Jika berminat boleh kita berjumpa untuk melihat produk kami yang saya usahakn bersama isteri saya dan ibu mertua saya. no fon saya 013 4884175..boleh whatsup…terima kasih.

  1. W’salam,

   owh baru berpindah ke Jawi.. dekat dah tu 😉

   ok saya fikir2kan dulu tawaran encik ya.

   terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =