Posted on

Testimoni pengguna Sutra Deep Sleep Pillow Spray

sutra deep sleep pillow spray

Testimoni pengguna Sutra Deep Sleep Pillow Spray | Salam SUTRA1MALAYSIA !

CikNis memang addicted dah dengan rangkaian produk aromaterapi SUTRA ni…

Tiap-tiap hari, bila kemas-kemas bilik pagi² tu kan, mesti nak sembur² psssttt pssstttt keliling bilik dengan Sutra MPS Aromatherapy – Rose/Lavender/Citrus Berry. Biasanya Citrus Berry la kalau pagi, belah malam CikNis spray bauan Lavender untuk efek tidur lena gitu…. tak pun bauan Rose untuk efek romantik. Barulah tertambat hati cik abang kannn….. 😀

Okla nak teruskan pada kisah testimoni.

Seorang rakan blogger CikNis ni mengalami masalah sukar tidur malam atau bahasa saintifiknya… INSOMNIA. Actually ramai yang mengalami masalah ini. Usah dibiarkan berterusan ye, takut kemudian hari terkena penyakit STRESS pula….

Syukurlah SUTRA Aromatherapy ada jalan penyelesaian untuk masalah sukar tidur malam ni.

Salah satu produk yang paling sinonim ialah Sutra Deep Sleep Pillow Spray yang terdapat dalam Pakej Spa Bajet di Rumah. WAJIB ada di setiap rumah okeyyy….

Nak pergi spa selalu…. mampu ke?

CikNis rasa sendiri macam tak mampu… dengan kekangan tugasan surirumah dan anak-anak kecil lagi… lebih baiklah bikin spa sendiri di rumah. Jimat dan sama selesa dengan spa di luar. Pandai-pandailah kita cipta suasana spa tu…

Oh ye. Panjang lebar mengomel. CikNis copy paste sikit sedutan testimoni Sutra Deep Sleep Pillow Spray oleh kawan CikNis tu;

sutra deep sleep pillow spray
kredit imej puanbee.com

” Testimoni saya sendiri : memang sangat – sangat rekomen pada korang semua. Kelakarnya saya dulu tak percaya kepada kuasa aromaterapi ni , tapi suka masuk SPA. Dan bila duduk dalam SPA tu , lampu malap-malap , ada pula bau bauan bunga yang membuatkan kita tenang , lepas tu ada pula tukang urut buat urutan refleksologi ke kaki kita. Apa kita rasa ? nak terlentok kan ? rasa macam tak nak bangun. Dan itulah pengalaman yang saya rasa dengan semburan kali pertama dari Sutra Deep Sleep ni. Tak tipu .. ini bukan bodek. Dan ya .. terus saya cakap .. lepas habis nak beli lagi .. syoknyeeee dapat tidur lena. Hanya tuhan je tahu perasaan tuh. Dah lama tak dapat tidur yang lena.”

Baca kisah sepenuhnya:

Sutra Deep Sleep : Mudahnya mengatasi masaalah susah tidur malam

Tahniah PuanBee !

CikNis tumpang gembira dapat menambah nilai dalam kehidupan rakan-rakan dan insan sekeliling. Inilah bisnes yang sebenar… Bukan sekadar mengejar $$ semata-mata….

Apakah kegunaan Deep Sleep ?


Deep Sleep Pillow Spray dapat mengatasi masalah-masalah berikut :
1) Tidur yang sering terganggu
2) Tidur yang tidak lena/tidak nyenyak
3) Sering menerima gangguan atau mimpi ngeri
4) Insomnia (Masalah sukar tidur malam)
5) Untuk membantu menikmati tidur berkualiti walaupun 2 jam ianya sudah mencukupi

Banyak lagi testimoni SUTRA Aromatherapy ni…

Yang pasti ada satu lagi dari PuanBee untuk produk seterusnya….. Wah teruja !

Incoming search terms:

  • jimat dengan spa sendiri di rumah
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =